tisdag 1 september 2009

Fredagens shopping

I fredags blev det som sagt Kalmar och massa shopping. Jag, mamma och Johanna gav oss av tidigt för att kunna vara där lagom till affärerna öppnade. Det blev ett intensivt tempo kan jag bara säga. Varenda affär fick nästintill ett besök av oss, kändes det som. Vi hittade massa fina saker och vi hade en väldigt trevlig tjejdag=).
Givetvis hann vi med lunch också. En god kycklingbaguette på 4 kök. Åt också en väldigt god glass. Beställde bara en kula, eftersom man tänker på Glassiärens glassar, då man blir mätt på en smak tycker jag. Men här var det verkligen en kula. Den var väldigt lyxig och god i smaken men lite snålt ändå=). Köpte också massa lösgodis på Tokige Ture. En godisaffär i Kalmar som har ALLT, livsfarligt...haha!
Träningsbyxor från H&M


Söta strumpor med Hello Kitty på från H&M. Trosor från GinaTricot.


Svart väska från Accent


Svart blus med snyggt mönster uppvid halsen från H&M. Jeansleggings från Vila.

Stickad kofta från GinaTricot

Hittade också en söt pärm på Åhléns. I den ska mina recept vara som jag skrivit fint på datorn. Tycker verkligen den känns köksaktig=). Inhandlade också en gardin på Åhléns. En röd-vit randig hissgardin. Blev också ett besök på Lagerhaus, där det finns en massa plock. Blev bl.a. presentpapper och kökshandduk där.

Eftersom vi också hade bokat in ett IKEA-besök så fick vi avsluta klädshoppingen vid 16-tiden (vilket var tur iofs). Men ute på IKEA blev det ännu mera shopping. Ska under hösten fixa till fönstrena i lägenheten. Förnya med nya gardiner, växter och andra dekorationer. Köpte därför tyg till att sy egna gardiner i sovrum och vardagsrum. Köpte också tre röda hattaskar, kruka, fyra ljuslyktor, 12 assietter i lila som ska fungera som efterrättsfat. Blev också bra ha-saker som galgar, syltburk till mina sockerbitar, handdukar och toaborste.
Vi var verkligen nöjda allihopa efter dagens shopping men såå trötta. Vågar inte tänka på hur det blir i Göteborg i november! Men då har vi ett hotellrum att vila ut på emellanåt=).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar