torsdag 10 september 2009

Måndag&Tisdag

Nya vecka, nya tag. Så brukar det låta på måndagen men ibland kan det vara ganska segt. Man vet att man har en hel vecka framför sig med massa plugg och andra krav. Men är bara att göra det bästa av det hela (får man intala sig själv). Tycker ganska mycket känns tröttsamt just nu. Orkar egentligen inte vara nyttig nu, vilket betyder träning och inget godisätande. Vill inte plugga heller. Tycker det är grymt tråkigt för tillfället. Hittar bara på andra saker som är så mycket viktigare att göra...eller inte. Njuter iaf av att vädret fortfarande är underbart=).

I måndags var det som sagt ny vecka och nya tag...Skola i Kalmar var det som gällde för min del. Åkte dit med Jeanette, skönt att få skjuts dit och hem. Började dagen med grupparbete. Diskuterade våra böcker som vi läst. Reflekterade och analyserade massa och förberedde redovisning som skulle äga rum efter fikarasten. Efter redovisning och massa prat från Berit så var det hemfärd.
Kvällen tillbringade vi på Sturkö. Var hos John och Marie, drack kaffe och pratade lite.
Tittade på Överlevarna (bra serie) och Roast på Berns, där Björn Gustafsson blev utsatt för massa spydigheter...inte kloka helt enkelt.

Tisdagen var ledig dag. Jippi!!! Alltid lika skönt att slippa åka till Kalmar. Började dagen med att gå till frissan för att slinga och klippa håret. Gjorde blonda slingor och klippte lite på topparna+klippte upp lite grann. Hade en hemsk utväxt som det var underbart att bli av med. Har känts som håret varit smutsigt, bara för det varit mörkt däruppe. Tyvärr är frisörbesök så dyra så man går inte dit så ofta som man vill och det behövs.
Efter frissan blev det träning med Johanna. Blev uppvärming på crosstrainern och sedan styrketräning. Blev axlar, bröst, ben och mage idag. Avslutade med trampmaskinen, jobbigt!
Eftermiddagen blev det plugg, i form av läsning. Väldigt tråkig bok med massa psykologi. När Martin kom hem blev det handling på Cityhallen och vi lyxade till det med smörgåstårta, mums så gott=). Mätta och belåtna var vi så duktiga att vi dammsög och torkade av alla golv. Inte illa, kan jag säga. Blev också en titt på Idol och Överlevarna. Är lite skeptisk till Idol. Ska man följa det eller inte? Hur länge kan dem fortsätta egentligen? Är iaf roligt att titta nu i början på uttagningarna, när alla gör bort sig=). Avslutade kvällen med att sortera massa kort och sätta in i album. Massa saker som blivit gjorda, då blir man glad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar