tisdag 15 september 2009

Skoldag=Tröttdag

Vilken trög start på veckan. Har varit trött och seg hela dagen, inte kul alls.
Var skoldag idag i Kalmar mellan 8.30-14. Åkte upp och hem med Jeanette. Men höll verkligen på att somna, vilket kändes ganska osocialt från min sida.
Dagen i Kalmar inleddes med grupparbete, då vi diskuterade vår lästa bok och text (Pedagogens inre rum och en text om genusmedvetenhet). Förberedde även redovisningen som ägde rum efter fikat. Lite tråkigt att det går till på samma sätt varje gång. Men vår lärare är väldigt noggrann med att alla ska tala och att de tysta också ska komma till tals. Därför måste alla säga något under varje redovisningstillfälle, dock lite drygt att lyssna på alla.
Kortade ner på lunchen och hade sedan föreläsning om värdepedagogik. Effektivt och bra, vilket gör att man kommer hem lite tidigare.

Kvällen har inte ägnats åt något. Endast matlagning och disk. Sedan skulle jag och Martin vara lite smarta och bara ta en liten tupplur, så vi skulle vara lite pigga sedan. Men tyvärr ställde vi inte klockan så vi sov liite för länge. Därför har denna kvällen varit allt annat än händelserik.
Tittade på premiärstart av Sveriges fulaste hem. Var bara tvungen att kika eftersom först ut var en husägare från Sturkö och eftersom man kör förbi där ofta blir man ju lite nyfiken. Huset ligger ju så fint vid havet men tydligen hade dem missat hur modesvängarna gått genom åren. Dem hade helt enkelt stannat kvar i det gamla och den rosa soffan + allt krims krams var inte vackert. Men det blev bra till slut. Inte som jag hade velat ha det men det var deras stil. Kikade även på Svenska Hollywoodfruar. Alltså vilka speciella människor och deras liv är något som man inte kan föreställa sig. Där är pengar ingenting (eller allt?) men frågan är om vissa av dem var lyckliga för det? Tror faktiskt inte det. Ingen frihet och bara massa krav på ett helt annat sätt än vad vi har här.

Min föregående vecka ur nyttighetens tecken gick inte så bra. Blev träning på gym en gång och powerwalk en gång, inte alls nöjd med det. Lyckades bara vara godis- och kakfri i tre dagar av sju. Också väldigt dåligt. Men jag mådde bra för det=), vilket är huvudsaken. Men har man bestämt sig att man ska försöka komma igång, känns det lite tråkigt. Men får helt enkelt ta nya tag denna veckan.

1 kommentar:

  1. ja hollywoodfruar va sjukt :D mitt nyttiga liv börjar NU! hihi.

    SvaraRadera