torsdag 2 september 2010

Skolstart - sista terminen=)

Helgen har varit vääldigt lugn. Skönt med tanke på att man kom hem från Turkiet och behövde fixa med lite allt möjligt här hemma. Gräsklippning och tvätt har stått högst på listan! Martin har varit krasslig hela helgen med halsont och lite feber. Mindre kul att komma hem och bli sjuk, stackaren. Just när energin finns där till att börja fixa här hemma! Men slappa i soffan med filmer är inte heller fel=).

I måndags var det då dags för skolstart. Sista terminen på lärarutbildningen! Känns helt underbart att kunna säga det. Har nog aldrig längtat så efter att få komma igång igen med studierna. Anledning; att bli färdig och få komma ut i arbetslivet.
Läser denna terminen AU3, allmänt utbildningsområde. Har fem veckors studier i Kalmar, fem veckors praktik i Karlskrona och sedan tio veckors examensarbete som ska skrivas tillsammans med Malin.
Åkte till Kalmar för att gå på introduktion&upprop mellan 14.30-16. Roligast den dagen var att träffa alla, inte minst Siv&co som jag åkte upp och hem med. Har ju läst två terminer med dem innan och det är alltid skoj att träffas för vi har alltid mycket att prata om=). Som vanligt var det mängder av information som vi fick på introt och som vanligt blir man alltid lika stressad över allt som ska göras. Men det brukar alltid ordna sig!
När jag kom hem var det bara att slänga i sig lite mat för att sedan gå på VA-styrelsemöte. Nu känns det som vi är på gång=).

Förresten vaknade upp på måndagsmorgonen med ett munsår som inte var att leka med. Lagom roligt att bege sig till skolan och möte med detta. Såg ut som jag sprutat in botox i läpparna men att allt hamnat i underläppen till höger...Såg inte klok ut men vad gör man!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar