torsdag 16 september 2010

Myshelg

Haft en härlig helg med blandad kompott=).
I lördags blev det en lång och lugn frukost, då vi mumsade Andréns dubblingar samtidigt som vi hann både prata och läsa tidningen sakta. Hinner man inte vanligtvis i veckorna.
Fixade till oss och körde på uppdrag, nämligen att titta på bil. Ska ta oss i kragen nu eftersom vi märker att bor man ute på landet så krävs det två bilar när båda är iväg på jobb/skola. Såg en del fina och provkörde också. Men det är många olika saker man ska tänka på. Vi ska ha en relativt ny kombi-bil med inte för många år eller mil på nacken...dessutom till ett hyfsat pris. Detta får bli ett kommande projekt i höst att kika runt och förhoppningsvis hitta något bra=).
Efteråt styrde vi hungrigt kosan mot Montmartre för att äta en god fläskfilé Oscar, såå gott. Vår favoritrestaurang! Avslutade med Hemtex där vi köpte nya kuddar till soffan och en pläd/filt. Slänger nog snart upp lite bilder från styling på vardagsrummet.

På eftermiddagen när vi kom hem så packade vi snabbt ihop lite kläder och mat för att bege oss mot Ungskär. Fick på kvällen besök av Zandra, Assa och Daniel som även nattade över. Blev en massa prat och skratt!
söndagen var det härligt väder. Strosade runt och njöt ute på ön medan jag då och då satt och pluggade vid datorn/arbetade med lite styrelsepapper. Åkte tillbaka till Sturkö på eftermiddagen. Avslutade helgen med ett träningspass, styrka och kondition. Ett riktigt bra pass!



Fina dasset=).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar