tisdag 27 oktober 2009

Torsdag-Söndag

Plugg, plugg och plugg blev min torsdags sysselsättning. Avbröt detta för att ge mig iväg till simhallen där jag simmade 800 meter. Carolina Kluft var där och simmade, lite oväntat att se henne där! Vilka magrutor hon hade, jisses så tränad. Man kan inte låta bli att titta heller, en kändis ju=). Torsdagen blev helt enkelt inte roligare än så här.

Fredagen inleddes med tvättstugan. Bara det är ett träningspass måste jag säga. Springa upp och ner för trapporna med tunga kassar. Gillar inte det där. Vilken lycka att ha en egen tvättstuga i framtiden. Varvade springturerna med plugg, hann med en hel del.
Efter detta blev det upp på stan för att kika i affärer. Har inte gått och tittat på kläder på jag vet inte när. Hittade alldeles föör mycket saker. Det var inte tanken men det är ju alltid så. Ville köpt massa massa kläder, väskor, skor och saker till hemmet. Men bara för att det är CSN-dag så behöver ju inte hela summan shoppas upp....Kunde till slut inte låta bli utan köpte ett par Nike sneakers på Stadium. Jättefina och sköna. Var faktiskt i behov av en sko i sportigare modell och jag har dreglat över dessa väldigt länge. Lunchade med Johanna och Lina på Åhléns, jättetrevligt att snacka lite=). När jag kom hem så bakade jag frallor. Gott med färska frallor och mumsigt att gotta sig med på lördagsmorgonen. Fredagsmys-mat blev denna fredag en ny maträtt, kantarelltoppade färsbiffar med rotgrönsaker. Tog lite tid att göra eftersom det var första gången och en hel del moment att göra men det blev jättegott! Mätta och belåtna blev det Idol, utan godis. Katastrof vill jag bara tillägga. Vi var så sugna och Martin ville att jag skulle tumma på att vi i fortsättningen alltid ska ha godis på fredagar. Inget fredagsmys utan godis=).

Mina nya skor=)

Lördagen blev det sovmorgon, frukost med mina frallor och sedan en sväng runt i lite affärer som Granngården och Byggmax. Inga superroliga affärer men vi behövde en del bra-ha saker.
Körde ut till Sturkö men då började det regna och sedan fortsatte det så i stort sett hela dagen. Ingen speciellt rolig lördag faktiskt, väldigt händelselös. Åt goda enchilladas med mamma, pappa, Johanna och Pontus. Och så blev det lördagsgodis framför tvn!!

Söndagen var den längsta dagen jag någonsin har varit med om. Klockan skulle som sagt ställas tillbaka och det märktes. Vi fick iaf en massa saker gjorda! Dagen började med att plocka bort dynor ur båten och tvätta dessa. På med presening över båten, så nu är den vinterförvarad.
Vi fortsatte sedan med att elda dagen lång. Mamma, pappa och Johanna hade en hemsk hög med fällda träd som ändå skulle eldas upp och då passade vi på att rensa ur och slänga en MASSA saker ur farmors källare. Vet inte hur många bilsläp vi körde ner till brasan med gamla möbler men det känns jätteskönt att börjat med detta. Ett bra första steg=). Fick äta jättegod mat hos svärföräldrarna, skinkstek med potatis, sås och grönsaker. En riktig söndagsmiddag!

1 kommentar:

  1. Nästa gång du är på ön är det bara att slå en pling om du har tråkigt :) Då får alltid komma på e kopp kaffe ;)

    SvaraRadera