lördag 11 juli 2009

Lördag - Ungskär

Sitter här själv i köket i stugan på Ungskär. Blåser utanför och det är lite kyligt...mysigt. Dem andra sover nu men jag blev sugen på ett blogginlägg innan det är dags att krypa ner.
Dagen/kvällen har tillbringats på Ungskär tillsammans med Martin, Johanna och Pontus. Vi bestämde oss för att köra på fm. så vi inhandlade mat och packade det nödvändiga. Båtfärden gick bra ut...brukar vara lite si och så med det. Tyvärr har det blåst ganska mycket och den där riktiga sommarvärmen har inte riktigt velat komma. Känns nästan som höst nu efter veckans tråkiga väder! Killarna drog iaf ut på sjön för att fiska gädda medan jag och Johanna gick en promenad, fixade till köttet och var med Ingalill och Kristina på den obligatoriska turen ner till Wittus (dels för att köpa glass men också för att titta på folk...haha). Killarna kom tillbaka och vi har ikväll spelat kort, grillat gott och lyssnat på musik. En lyckad kväll helt enkelt=).

Gårdagen var jag och Johanna och fikade i Kvarnen. Mumsade på rabarberpaj och morotskaka...så himla gott. Var även inne i kvarnmagasinet för att titta på Jan Abrahamssons utställning. Hans tavlor är underbara. Vill verkligen ha en sådan i framtiden. Ska ju vara ett motiv som man fastnar för eller att den är lite personlig på något vis. Då får man vara där första dagen och man får också ha sparat ihop en slant innan, för dem är inte billiga. Mamma och pappa kom hem igår så jag kikade på allt fint dem köpt...vill också iväg och shoppa en massa. Annars var kvällen lugn, satt nere i Sanda och samtalade om lite av varje.

Nej, nu är det dags att sova. Måste vara pigg imorgon...sola på dagen härute och in till stan på kvällen med tjejerna=).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar