lördag 25 juli 2009

Helg=)

Då var första arbetsveckan avklarad, bara tre kvar. Kommer gå hur fort som helst känns det som. Särskilt när man har så kul på jobbet=). Torsdagen var det jobb 7-14 och sedan var det hem och fixa mat till Martin kom hem. Blev stekt torskfilé, nypotatis och en god fisksås som vi brukar göra.
Vid sextiden hade jag bestämt träff med Jennie. Vi tog en härlig långpromenad i raskt tempo, härligt...men svettigt!
Väldigt spontant så bestämde vi under promenadens gång att vi skulle sätta oss på The Fox & Anchor lite senare för att ta en cider och kika på karaoken. Så det var bara att bege sig hemåt för att fixa sig iordning och sedan gå hem till Jennie där vi satt en stund innan. Har faktiskt aldrig varit där på karaoken men det var verkligen fullt ös. Massa folk och härlig stämning. Kan dock inte förstå hur någon kan gå upp och sjunga...hade inte gjort det för pengar, haha=). Vissa var faktiskt duktiga medan vissa var katastrofala, men man fick många goa skratt. Martin och Stoffe som suttit och festat lite innan, kom också dit sedan. Var en välidgt rolig kväll, som absolut får göras om!

Fredagen bjöd på sovmorgon. Är ju tredagars ledig nu. Börjar inte förrän på måndag 15:45=). Tog en rejäl städning i lägenheten och efter det så hämtade Johanna upp mig. Sedan blev det Expert, Amiralen Zoo, Hemtex, Maxi och Ö&B. Inhandlade två snygga glasburkar, syltburkar, på Maxi. Tänkte ha som prydnad i fönstret med typ skorpor i...lite gammaldags, vilket är såå fint. Köpte också en massa på Ö&B, hygienartiklar och städprodukter. Lurade ju in Johanna på Amiralen Zoo. Var tvungen att titta på kaninerna, såå söta. Skulle gärna vilja ha en. Sedan körde vi iaf ut till Sturkö. Där blev det fika, kaffe och morotskaka.
Kvällen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Hade ju planerat in en grillkväll på Arnö med vännerna. Men tyvärr var det så ostadigt väder med massa regnskurar. Inte så lockande att sitta därute då. Men till slut så blev det härligt väder så när klockan var 21 så hämtade Daniel oss och sedan var vi därute ett par timmar. Satt och pratade och grillade mashmallows, mysigt=).

Idag är det lördag och vi ska strax köra ut till Ungskär. Väntar på Martin som förhoppningsvis kommer snart. Ska ut på opera och sedan blir det grillning också. Hoppas på fint väder så att morgondagen kan spenderas i solstolen=) Ha en bra helg!

En underbart fin bild som Johanna tagit.

1 kommentar:

  1. ja den är fin :) funderar på att göra den till tavla..

    SvaraRadera