onsdag 1 juli 2009

Ungskär, shopping och bad

Det blev Ungskär på lördagen! Firade ju 9 år i lördags och 1 år som förlovade, så vi hade bestämt att bara vi skulle hitta på något. Så vi packade med oss massa god mat och körde ut...lite blåsigt tyvärr men ändå värt det när man väl kommit ut. Började med att fixa iordning med sakerna vi inhandlat, blev förändring bara det. Behövs massa småplock men vi har planerat in en IKEA-tripp nu i sommar. Sedan blev det grillning; fläskfilé och champinjoner på spett, bakad potatis och majskolvar=). Trodde vi skulle spricka av all mat! Satt och spelade kort och lyssnade på radio som två pensionärer men det är just det som är så mysigt med Ungskär att man gör sådana saker.
Under söndagen blev det solning hela dagen och jag började också läsa Flickan som lekte med elden av Stieg Larsson. Det är del två i hans triologi och den är väldigt bra än så länge.

Måndagen spenderades i stan tillsammans med mamma och Johanna. Var typ varmaste dagen på hela året men vi var shoppingsugna=). Inhandlade på Ginatricot ett blå-vitt randigt linne och en rosa tunika. Köpte också en mascara och en bok. Boken fick jag till ett pangpris, då den kostar 169 kr på Bokus men ynka 39 kr på Maxi. Då blir man glad=). Åt även lunch på Subway.
Idag har jag och mamma solat nere vid sjön...även läst och löst sudoku. Tog även årets första dopp. Var 21 grader i vattnet om man ska tro den termometern. Hade även med oss picknick-korg som innehöll frukt, ostfrallor, kaffe och mina nya favoritkex Singoalla lakrits. Var väldigt skeptisk först men dem är jättegoda, prova!
Har även kommit en bit på sjöboden igen. Periodvis får vi mycket gjort och ibland inte...är väl så ibland helt enkelt. Har fått jättemycket hjälp av pappa med målning av foder och vindskivor. Idag målade jag dörrkarmen och en fönsterkarm, måste ju bidra lite grann=).

Ha det bra och njut av sommaren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar