tisdag 19 oktober 2010

Ville Charlie Petter

Denna helgen har Martin och jag tillbringat i Strömstad. Det har varit dop för lille Ville Charlie Petter Ungfors. En underbar liten sötnos=).
I fredags styrde vi kosan mot Strömstad. En 6-timmars bilfärd väntade mig&Martin, Marie och svärfar. När vi kom fram så blev vi hälsade välkomna i dörren av Amanda som delade ut välkomstpresent, inte illa! Martin och jag fick varsin ursöt äggkopp=). Vi blev bjudna på god middag och efteråt så blev det fredagsmys med Idol och glass.





Lördagen var det dop! Men förmiddagen ägnades åt mys med alla barn=).
Dopet hölls i Strömstads kyrka där det var tre barndop. Ett lättsamt och bra dop, där alla barn i kyrkan fick medverka med att både hälla upp vatten och sjunga. Ville var så duktig i kyrkan, inte ett pip!
Efteråt blev det firande med smörgåstårta och kaffe&fin dekorerad tårta. Presentöppning blev det också givetvis. Ville fick jättefina saker. Av oss blev det ett födelsedagståg och mätsticka från JaBaDaBaDo. Dem har SÅ fina saker, tycker jag!








Igår, söndag, begav vi oss hemåt efter frukost och lite prat, bus och gos. Har haft en VÄLDIGT trevlig helg. Så synd att tiden inte fanns till att stanna längre bara!
Tack för denna helg fam. Ungfors/Samuelsson

1 kommentar:

  1. Tack själva familjen Jakobsson/Ungfors! Härligt att ha er här, det tycker vi och alla barn. Hade varit toppen att ha er några dagar till men ni har ju också mycket på G. Ses ju snart med!

    Fast...Martin hade gärna fått stanna & renovera lite här. Nejdå, min hantverkare har skött sig i veckan - stora garderoben är snart ihopsatt. Sedan ska han visst ge sig på att göra dörren in till Villes blivande rum...

    SvaraRadera