fredag 22 oktober 2010

Pluggvecka...

Oj, vilken pluggvecka detta har varit. Inte skoj alls=(. Allt ska vara färdigt tills imorgon känns det som. Rapportskrivning, läsa bok och göra qiuz (frågor på boken som man gör via nätet och man måste ha alla rätt)till den, läsa valfri avhandling och ha seminarium på detta imorgon. Sitter för tillfället med avhandlingen och skriver samtidigt punkter till morgondagen. Imorgon, fredag, är det Kalmar hela dagen och sedan äntligen HELG!!
Igår, onsdag, var det som sagt plugg hela dagen! Tog mig trots allt tid till att träna, behövde verkligen det efter en hel dag framför datorn. Styrka och kondition var kvällens pass!
Martin påbörjade igår lite jobb här inne eftersom det regnade. Han började riva trappan och bryta upp lite golv på övervåningen. När jag kom hem var hela trappan borta! Alla ni som undrar hur vi ska komma upp på övervåningen nu så kan jag lugna er med att vi har två trappor...konstigt nog. Därför kändes det ok att riva den ena och på sätt spara värme som bara går runt, runt! Väldigt tomt men stort blev det. Lägger upp bilder på detta imorgon. Avslutade kvällen med kaffe, tända ljus och Arga Snickaren&Greys. Så mysigt nu på höstkvällarna=).


Köpte lite nytt till soffbordet förra veckan på Blomsterlandet. Ljusbricka, ljus som går i nyanserna lila och vitt och fina dekorationsstenar.

Idag, torsdag, har det också varit pluggdag...inget mer att säga om denna tråkiga dag. Martin har arbetat ute i em. med att elda upp en del av stugan som är kvar. Får passa på när solen skiner. Jag har suttit och tittat ut genom köksfönstret vid datorn när sambon är ute och sliter. Vill också vara ute i friska luften i solen. Bära brädor och elda! Är bara att gilla läget helt enkelt....

2 kommentarer:

  1. Åh, sådan fin ljusgrupp.

    Kämpa på med ditt plugg,snart är det över! Trots att det lockar att fixa med huset.

    SvaraRadera
  2. Hej
    Ja vi har också galet mycket att göra. Ibland undrar man om de vill att man ska jobba 24 timmar om dygnet ...haha men men nu har du inte mycket kvar och det kommer att gå kanon.
    kram ha en fin helg

    SvaraRadera