tisdag 5 oktober 2010

Oktober är här!

Så var oktober här! En riktig höstmånad som förhoppningsvis kan bli härlig och solig i alla fall=).
Saker som vi har att se framemot är:
*Dop i Strömstad. Ska bli trevligt att träffa familjen Ungfors/Samuelsson men också roligt att komma iväg en sväng.
*Det blir massa arbete här hemma vid huset, men projekt som är ganska roliga!! Projekt där man ser att saker händer och som bidrar till lite förändring.
*Oliver fyller år och ska firas. Skoj att träffa släkten och lillkusinerna=).
*Har också ett litet (egentligen många) projekt som kanske blir av denna månaden, men det får jag se....

I fredags så var det skönt att känna helg när man körde hem efter praktiken. Sovmorgon och tid till annat än skola, jobb och massa planering&plugg längtar man ju efter hela veckan. Därför är fredagen bäst=).
Kvällen bestod av att Anders&Kristina var hos oss på middag. Bjöd på enchilladas med sallad till, mums! Trevlig kväll!

Lördagen inleddes med en trevlig frukost hemma hos Zandra och Assa. Där blev vi bjudna på Andréns goda bröd+mycket annat. Jag åt frallor med aprikoser i, jättegoda!!
Resten av dagen ägnades åt arbete hemma. Rivningen av den gula stugan fortsatte. Fick hjälp av Anders och svärmor, tack=). Jag rensade i rabatten, pallkragarna och städade trädgården inför vintern! Kvällen blev lugn med god mat och film, Prince of Persia.

Söndagen blev även den en intensiv hemma-arbets-dag.
-Sjöbodstaket blev färdigt=). Jippi! Enligt Martin har det taket haft en förbannelse över sig, haha. Men trots saker som krånglat så är det klart...äntligen! Martin fortsatte sedan med att riva och här hemma är en soptipp just nu...
-Jag tömde krukor och klippte gräs vid sjöboden. Fortsatte sedan med tråkig fönsterputsning hemma på huset. Har sådana hemska fönster som man måste öppna och putsa emellan. Köket och groventrén blev iaf färdig, resten tar jag en annan dag....när motivationen hittat tillbaka till fönsterputsning=). Plugg och planering avslutade som vanligt söndagen inför veckans kommande lektioner!!


Såhär ser det ut i rivningsprocessen efter helgen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar