onsdag 3 mars 2010

Helgen

Mitt mål med att blogga varannan dag gick åt skogen. Hinner ju inte...känns som det är tusen andra saker som ska göras nu för tiden!!
I fredags blev det hemmadag. Pluggade hela förmiddagen. Är massa läsning denna delkurs, så fredagen ägnades åt religionsläsning. Intressant!
På eftermiddagen träffade jag systeryster för att gå på stan. Gick och kikade på massa vårkläder som nu kommit in, synd att man inte kan använda dem bara. Än är det för kallt och känns som det inte passar in med en blommig klänning/tunika i ett snölandskap. Hittade en jättesöt blus på H&M som inköptes iaf=). Var en sväng på Marias Presenter, där det finns alldeles föör mycket fint!! Kvällen blev väldigt lugn. Åt lite gott, tittade på film och åt godis=).


Så var det lördag och den tillbringades på Sturkö. Flyttkartonger och en bokhylla fick följa med ut. Sakta men säkert töms lägenheten, lägg störst vikt vid ordet sakta...
Hälsade på svärföräldrarna, som det var väldigt länge sedan vi träffade. Fikade med Andréns och pratade en massa. Fick också mina födelsedagspresenter. Superbra och snygga saker som kommer bli kanon i huset. Blev lite förälskad i den gröna brickan med prickar=). Tack så mycket!! Blev en sväng till mina päron också, för lite snack.
Vid sju-tiden begav vi oss till Zandra&Assa. Blev bjudna på god fajitas, som vi garanterat kommer prova hemma, och en mumsig morotskaka. Satt och snackade om lite av varje medan Melodifestivalen stod på i bakgrunden. Katastrof även denna vecka....Tack för trevlig kväll=).

Söndagen blev en lugn dag. Vid lunchtid besökte vi John en sväng. Drack lite kaffe och pratade. Åt middag hos svärisarna sedan, vita kroppkakor. Såå himla goda!!
Körde inåt stan för att packa och fixa lite men i brist på banankartonger blev det inte mycket gjort....
Kan bara säga att denna helgen har varit så underbar eftersom solen har tittat fram och snön har börjat smälta. Känns helt otroligt att man kan bli så glad över att se gräs!! Förhoppningsvis är våren på väg=).


1 kommentar:

  1. Du har inte sagt till mig vad du fick för presenter..

    SvaraRadera