fredag 26 mars 2010

Flyttpackning...

I måndags begav sig Martin mot Höganäs mot ny jobbvecka och jag tog nya tag gällande vår flytt & min skola. Känns som det blivit rutin nu! Blev en pluggfri dag och istället lades all fokus på flyttpackning. Detta var nödvändigt, börjar bli lite stressad nu.
Mamma kom in tidigt med frukost så först mumsade vi på detta innan vi började. Johanna kom också för att hjälpa till och hålla oss sällskap! Sedan blev det packning i rasande fart. Hann med en massa och mycket i köksskåpen är nu nerpackat och en del ur garderoberna. Begav oss sedan upp på stan för kika runt i affärerna. För min del blev det äntligen ett par vita Converse skor inhandlade=). Har spanat in dessa länge och tror dem kan bli snygga till våren! På vägen hem handlade jag hem tre tårtbitar, chocottatårta. Detta är världens godaste tårta och jag ville bjuda mamma&Johanna för att dem hjälper mig med flytten. Kvällen blev bara jobbig. Strömmen gick i halva lägenheten och alla i huset råkade ut för samma sak...suck! Resten av lamporna började också blinka och tvn fungerade inte. Kan bara säga att jag saknade Martin extra mycket just då...mörkrädd som jag är! Slutade med att jag fick sova hos Johanna&Pontus.



Ett par sådana här blev det=). Härligt med shopping!!


Sista arbetet med vårt grupparbete väntade på tisdagen. Träffades hemma hos Angelica och blev väldigt fort färdiga. Gjorde manus till vår muntliga redovisning och skickade också in vårt arbete, härligt=). Vid lunchtid körde jag och Johanna ut till Sturkö. Blev en ganska lugn dag med lite plugg inför redovisningen och en tvkväll med Äntligen Hemma och House.

1 kommentar:

  1. Vill också ha sådana vita converse, funderade starkt på dom i höstas (superbra köp!)...får kanske köpa röda nu:=)!

    SvaraRadera