måndag 22 mars 2010

Skola och flytt

I torsdags blev jag upphämtad på Sturkö av min studiegrupp. Dagens mål var nämligen att åka ut till Tjurkö och fotografera stenbrotten och gamla byggnader. Tyvärr var inte vädret på vår sida, dimma, kallt och blåsigt. Men vi fick en massa kort tagna och detta blir nog galant till vårt bildspel.
Fortsatte dagen på Lyckeby bíbliotek där det blev en massa plugg och vårt arbete färdigställdes, äntligen=). På eftermiddagen kom älskling hem från sin arbetsvecka i Höganäs, jippi!!! Så härligt att ha honom hemma.
Fredagen innebar skoldag. Tråkigt med en fredag i Kalmar, blivit lite bortskämda med att ha fredagarna lediga! Hade redovisning på religionen, vilket innebar att vi skulle redovisa våra intervjuer. Satt i tvärgrupper och diskuterade pingstkyrkan, missionskyrkan och katolska kyrkan bland annat. Väldigt intressant ämne att diskutera!!
Kvällen blev en lugn hemmakväll med potatisgratäng och god stekt kyckling som vi höll på att äta ihjäl oss av=). Kikade på Så ska det låta (pensionärsvarning eller? Inte sett detta på fleera år.) och lite Let´s Dance. Willy åkte ut och tur var det! Pappa fyllde år i fredags, GRATTIS GRATTIS!!!

Lördagen innebar flyttdag...suck så tråkigt. Körde först ut till Sturkö, där vi åt god frukost från Andréns bageri och sedan bar det av mot staden med släpet. Sprang upp och ner i dessa hemska trappor pch lastade släp och bil fullt. Började givetvis regna också...Syrran åkte med ut och vi köpte födelsedagspresent till pappa. En supernice skottkärra till vårens trädgårdsarbete! Efter avlastning och ihopmontering av skottkärran i Sanda så åkte vi hem för att fira pappa. Blev bjudna på våfflor som är så smaskigt! Kvällen tillbringades i stan med hyrfilmen New Moon. Den var kass...har man läst böckerna så är filmerna inte sevärda.


En lång sovmorgon inledde vi söndagen med. Tog sedan tag i det tråkigaste, tömma förrådet i källaren. Åkte totalt fullastade ut till Sturkö med allt. Kunde konstatera att snön nästan försvunnit helt, så underbart. Kändes konstigt att se barmark! Åt middag hos svärföräldrarna och tvättade bilen. Söndagen blev helt enkelt en fixardag, tråkigt men nödvändigt...

Fick iaf tillfälle att använda mina nya snygga Viking-stövlar under söndagen. Eftersom snön smält i raketfart dem senaste dagarna finns en massa gyttja...

1 kommentar:

  1. Åh, asså ni har flyttat så mycket redan. Bra jobbat! Hur var det nu, är det sista helgen nu som ni har lägenheten?

    Och, sicka najs stövlar du inhandlat! Klart du måste ha sådana nu när du blir husägare med allt trädgårdsfix. Jag har kikat lite här i England efter ett par, inte hittat rätt ännu.

    SvaraRadera