lördag 22 augusti 2009

Ungskärsvistelse

Redag helg, eller iaf fredag. Veckorna går så himla fort och endast en vecka till skolan drar igång...skrämmande. Har beställt kurslitteratur till första kursen. Kändes inte alls kul att göra det, dels för att det inte är skoj att bli påmind att man måste plugga hela kvällarna och för att det är en väldigt dyr utgift. Beställde 3 stycken böcker för 553:-. Kommer behöva en bok till men ska se om jag kan låna den på biblioteket + att jag redan hade en bok sedan innan, då blir man glad=).
Sitter för tillfället på Ungskär. Kommer tillbringa dagen här och imorgon blir det hemfärd för att gå på 25-årsfest. Tyvärr har inte solen velat titta fram men det har varit varmt ute iaf. Har istället sysselsatt mig med disk, bäddning, fika med svärmor och kikat runt lite på nätet.
Nu ikväll blir det räkor, aioli och vitlöksbaguetter. Köpte även med oss lite ost och kex som kan vara gott framför tvn sen!

Gårdagen, torsdags, så blev det en sväng till stan för att köpa present till Jimmie. Blir säkert kanonbra. Är inte lätt att hitta på vad man ska köpa men vi hade snackat ihop oss ganska bra innan. Sedan är det ju det här med presentköpen. Det är alltid samma människor som tar tag i det. Denna gången fick jag med mig Martin. Nästa gång är det några andra som (förhoppningsvis) ställer upp och gärna några som aldrig inhandlat present! Efter lite mathandling så körde vi på kvällen ut till Ungskär. Här är så mysigt i stugan, när det är lite fixat. Så det blev tända ljus, mamma mia! - musik och varma mackor. Man slappnar verkligen av härute och det är såå mysigt. Får hoppas att vi kan vara här litegrann nu i höst.


Martin sitter och väntar på att vi ska börja äta våra varma mackor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar