tisdag 25 augusti 2009

25-års fest!

Så i lördags var det dags för Jimmies 25-års fest! Efter lite stress hem från Ungskär så fixade vi iordning oss och sedan begav vi oss hem till Zandra för presentinslagning och lite sånt.
Uppe i Folkets Hus så bjöds det på fördrink och jordgubbar doppade i choklad, smaskigt!
Vi inledde genom att gå en tipspromenad. Frågorna var om Jimmies liv, från barn upp till nu. Tror vi kunde ganska många men vilken blodgrupp och vilka mellannamn han har, var tuffa frågor. Vädret var helt fantastiskt härligt, så många timmar spenderades ute faktiskt. De flesta stod och njöt ute i solen med en öl/cider i handen=).

Därefter severades jättegod mat, exotisk planka. Fläskfilé, kyckling, kassler, potatisgratäng och massa frukter. Jag och Johanna åt som bara den....haha. Vi var såå mätta sedan. Sonny, som var festens toastmaster, började efter maten presentera alla lag som skulle tävla i den stundande femkampen. Jag var utnämnd lagledare för ett av lagen, gäddorna=). De olika grenarna var hästskokastning, kasta pil, spotta groda, rocka rockring, kasta boll i hink och gissa ord.
Vi hade jätteskoj och vi skrattade gott åt och med varandra. Tyckte det gick bra för vårt lag. Men när Sonny sedan skulle presentera hur det gått och hur många poäng alla hade så hade plötsligt det vinnande laget typ 600 poäng, medan vi hade 386 poäng. I det laget var min kära sambo med och lagledare var Johanna...jag säger bara en sak:Fusk, haha=). Garanterat fusk. Inte för att vi hade vunnit för det men vi kom iaf inte sist...haha. Tyckte det var lite kul=). Goda kakor, tårta och kaffe bjöds det på. Jimmie öppnade också sina presenter. Tyckte han fick massa fina saker, allt från GPS till Borat-dräkt.

Efter allt detta så började festen med musik, blanda drinkar och dans. Hade hur trevligt som helst och det var verkligen lyckat. Festen avrundades med Jimmies dans i Borat-dräkt, haha.
Tack Jimmie och Lina för en superskoj fest!
Festfina. Eve, Zandra och Johanna
Vi åt god mat. Alla vännerna var samlade vid ena långbordet.

Hästskokastning. Ett av dem konkurrerande lagen. Ulla lär Eve att kasta=)

Festen drog igång. Här fick vi se dancemoves av Assa till Elvis. Efter ett tag var det ännu fler på scen=).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar