torsdag 20 augusti 2009

Shopping och Grillkväll

Måndagen var ganska händelselös. Åkte och handlade på Maxi. Hade för en gångs skull bilen så det var skönt att köra själv men desto jobbigare att bära alla kassarna upp till lägenheten=(. Körde på eftermiddagen ut till Sturkö. Tycker det är härligt att vara här ute när man ledig. Får dessutom passa på när det är härligt väder=). Regnar det så kan man lika gärna vara inne i stan. Måndagskvällen tillbringade vi hos John och Marie. Där blev det kaffe, fika och friidrott.

Tisdagen blev det en shoppingrunda för mig och Johanna inne i stan. Skulle egentligen inte ha något någon av oss. Men det är ju då man hittar saker! Inhandlade en kjol till lördagens fest, två nya smycken till mitt Pearls for Girls halsband. Gör jättemycket att bara byta ut berlocken, blir ett nytt halsband. Den ena var en svart sten med prinsesskrona hängande bredvid och det andra smycket var en silvrig bricka där det stod LOVE på med ett hjärta. Så fina så=). Köpte också en cd-skiva. Detta har jag inte gjort på flera år! När man var liten/yngre så önskade man sig alltid en skiva i julklapp, typ Abslute Music 9, haha. Blev Mamma Mia!, The Movie Soundtrack som inköptes....är så bra! Vi åt också glass på glassiären. Bananchoklad blev den utvalda smaken, utsökt=). Med hela mjölkckokladbitar i, mums. Hittade jättemycket saker som jag vill ha. Får se när lönen kommer och hur utbudet i Kalmar är. Ska nämligen dit och shoppa nästa vecka.


Den här spelas flitigt hemma=). Härlig musik!

Onsdagen ägnades åt gräsklippning och solning. Tvättade också + handlade in grillmat till kvällen. Vid halvsex-tiden så cyklade jag upp till Anna. Vi hade ju bokat in en grill-, och fixarkväll. Fick en god drink i form av jordgubbsvin med jordgubbar. Sedan gick arbetsledaren (Anna) igenom vad som skulle göras. Blev massa målning och krattning av grusgång. Drack vin och lyssnade på Mamma Mia! också. Blir så mycket lättare med go musik. Efter jobb så var det dags för grillning. Maten blev underbart god och vi var så hungriga.
Kvällen avslutades med Singstar, där jag nöjt tittade på och lyssnade till dem blev hesa=). Men duktiga var dem och till slut vann Johanna, haha=).


Zandra och Johanna dricker jordgubbsdrink

Lina målar

Den goda maten. Grillat kött, klyftpotatis, potatisgratäng, majskolvar och champinjoner

Vi sitter och mumsar i oss=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar