fredag 4 december 2009

Ständigt plugg med avbrott för skoj som IKEA & Wii

Även onsdagen var en sådan där dag som endast innehöll plugg. Inget vidare skoj alls faktiskt. Har noll motivation och det känns som hela jag på något sätt redan tagit jullov. Men får som sagt kämpa eftersom det snart är slut med plugg för i år!
När Martin kom hem så bar det iväg mot Maxi för veckohandling. Hemma blev det matlagning och en helt pluggfri kväll med datorn avstängd. Kvällens tvtittande blev Halv åtta hos mig, Arga Snickaren och säsongsavslutning av Grey. Bra program helt enkelt och vi förgyllde det hela med lussekatter. Julmys på hög nivå=).

Torsdagen innebar skoldag i Kalmar. Föreläsning mellan 9-11.45 om matematik och hur man som lärare möter elever med svårigheter/dyskalkyli. Jätteintressant och bra föreläsning. En kanonduktig föreläsare som fångade ens intresse, vilket inte händer allt för ofta. Då känns det verkligen värt att man har kört upp och man blir dessutom ännu mer sugen att komma ut i arbetslivet och använda sina kunskaper.
Efter föreläsningen mötte mamma och pappa upp mig. Hade bestämt att vi skulle ta en heldag ute i alla affärer som ligger i IKEA-området. Synd bara att systeryster inte kunde hänga med som åkt på en tråkig förkylning. Blev en trevlig dag iaf=). Kikade runt i alla affärer och vissa inköp blev det också. Åt god mat på IKEA och för min del blev det bara värmeljus (vanliga och vanilj), matlådor och saxar som inhandlades.
När vi kom hem ägnades resten av kvällen av att spela Wii som pappa köpte i Kalmar. Superskoj verkligen. Allihopa spelade och det blev turnering i både bowling, golf och tennis. Man levde verkligen sig in i det, haha=). Hann också med att titta på Mammas pojkar som är ett måste på torsdagarna. Var tvungen att se vilka tjejer som blev utvalda ju till nästa veckas avsnitt som är det sista. Vilka intriger=).

1 kommentar:

  1. Vi är också sugna på att köpa Wii. Grannarna har, och det var kul som förfest att bowla och skjuta på lerduvor eller vad det var. Mandis tjatar också, hon spelar där nere. Kanske vi varit så snälla att Tomten kommer med det...

    Var lussekatterna hembakade? Vi mumsade på egengjorda i måndags...

    SvaraRadera