torsdag 24 december 2009

Dan före dopparedan=)

I måndags var det pluggdag som gällde. Satt vid datorn mest hela dagen för att läsa och skriva en massa. Gjorde endast ett avbrott för ett bankärende. Får dock sluta med att ta sovmorgon för att hinna få detta paper färdigt. Men visst är det underbart att passa på att sova lite längre när man väl får, annars är det upp tidigt för att bege sig till Kalmar.
När Martin kom hem blev det matlagning och lite fix hemma. Kikade sedan på Anna Ankas jul och Trauma, samtidigt som vi tittade i huskataloger. Avslutade kvällen med att börja läsa en ny bok: Midvinterblod av Mons Kallentoft. Får väl se hur den är! Har nämligen köpt dem två första böckerna och snart blir det nog den tredje med. Kul med nya böcker=). Har massa jag vill köpa men får nog vänta till bokrean...

Trodde jag skulle vara duktig och ställa klockan på tisdagen, för att komma upp i tid och plugga. Vaknade av alarmet men somnade givetvis om. Typiskt också, blev en aning försenad i tidsschemat men visst hann jag med lite plugg=).
Vid ett-tiden begav vi oss mot Sturkö. Hade nämligen ett möte med arkitekten, då vi skulle gå igenom allt och diskutera olika förslag. Kan bara säga att det blev ett låångt möte på närmare 4 timmar. Var helt slut efteråt. Alla dessa beslut som ska tas och dessutom måste man ju fråga och diskutera för att få veta. Är ju faktiskt vårt framtida hus och då vill man få det som man vill!! Men efter mötet var vi nöjda. Planlösningen är färdig, lite planering kring fasaden/fönster bara.
Åt tacopaj hemma hos mamma&pappa, för att sedan köra inåt staden. Tittade på filmen Välkommen till familjen, medan julklappsinslagning pågick samtidigt.
Förresten så fick jag brev hem idag att jag klarade tentan som jag skrev för två veckor sedan. JIPPI!!

Idag är det onsdag, dan före dopparedan=). Ställde klockan för att upp och plugga. Hann med en del men motivationen fanns där inte. Inte vidare kul att sitta dagen innan julafton och plugga=(. Nu får det bli ledigt ett par dagar!
Städade lägenheten och när Martin kom hem blev det till att packa julklappar & kläder som skulle med eftersom julen tillbringas på Sturkö. Uträttade sedan en del ärenden som födelsedagspresent till Pontus och våra 50:-klappar. Efter allt detta körde vi till Sturkö. Nu blir det julmys i några dagar tillsammans med våra familjer, härligt! God mat, klappar och bara ta det lugnt...behövligt vill jag lova=).
Började onsdagskvällen med att äta gröt i Sanda. Efter detta blev det ett besök hos Anders och Kristina (där vi åt några väldigt goda chokladisar, undra vad dem kan vara köpta?). Nu har det varit julklappsinslagning av resterande julklappar och lite julmys med familjen.

GOD JUL!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar