onsdag 9 december 2009

Helgen - Andra advent

I fredags var det äntligen dags för besök hos frissan. Slingade håret med en brun ton och en mörkare rödbrun. Så nu är jag brunett igen. Var väldigt länge sedan men det går inte att ständigt få en hemsk utväxt i det ljusa. Är ju som sagt lite dyrt att besöka frissan allt för ofta...
Efteråt blev det en sväng på stan. Inhandlade julklappar till mamma och Johanna. Skönt att äntligen börjat. Hemma blev det tentaplugg och förberedelser till det.
När Martin kom hem och det var dags för lite fredagsmys med god mat och sedvanlig Idol så mådde han inte alls bra. Foten svullen och röd igen plus 39 graders feber. Var bara att kasta sig i bilen för att köra till akuten. Är ju rädda att det ska bli samma sak som sist. Som vi anade så var det rosfeber igen och ännu en penicillinkur. Skönt att det inte hann bryta ut så mycket iaf.
Efter två timmars besök på akuten åkte vi hemåt för att se Idol och äta god mat. Lagade faktiskt en ny maträtt. Lövbiffar med fetaost och soltorkade tomater & en smaskig potatisgratäng. Blev ok=). Måste som vanligt tjata om Eriks insats i Idol men ikväll var han faktiskt ännu lite bättre. Får verkligen hoppas att han vinner!

Lördagen var en seg dag. Jag ägnade större delen av dagen till plugg och Martin vilade vid tvn för att kurera sig. Massa tentaplugg som tvunget måste göras, inget vidare...
Kvällen blev det matlagning med efterrätt till och sedan tvtittande, Robinson Karibien och filmen 28 dagar.

Söndagen blev lite plugg på förmiddagen innan vi körde ut till Sturkö. Martin piggare, härligt=). Körde först till min familj där det blev lite prat, Wii-spelande och lasagne.
Sedan var det adventsfika hos Anders och Kristina, där övriga Ungforsare var (förutom Strömstadsborna). Var trevligt och det bjöds på massa goda julkakor! Så himla mysigt och nu börjar man äntligen få lite mer julkänsla=).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar