måndag 21 november 2011

Inredning

Sitter och spanar in inredning. Vet att det är ett tag tills det är dags att inhandla möbler och annan inredning=) MEN att leta inspiration och kika runt vad vi ska ha känns ganska ok i nuläget. Man kan ju köpa och lägga på lager=).

Möblerna i huset blir en blandning av Mio Möblers sortiment (som har såå snygga möbler) och Hemnes-produkter från Ikea. Vet exakt hur jag vill ha det och turligt nog har Martin samma stil som jag!
Men det är ju inte bara möbler som ska in i huset. Inredningsdetaljer, kökssaker och allt småplock som gör hemmet mysigt ska också planeras=). Just nu kikar jag runt på nytt porslin. Tröttnat rejält på vårt Ikea-porslin som vi haft sedan vi flyttade hemifrån. Står i valet och kvalet mellan Höganäs eller något icke-märke som t.ex. porslinet Zebra från Mio. Attans vad svårt....Ingen av er läsare som har förslag på något snyggt porslin till ett hyfsat pris?
Kikar också på vattenkokare, brödrost och andra hushållsartiklar. Har hittat en bra och snygg vattenkokare från Philips. Perfekt att leta upp sånt här eftersom det snart är jul&födelsedagar=). Önskelistan kan bli lång....haha=).



1 kommentar: