måndag 11 april 2011

Snickeri- och mathelg

Tillbaka igen från en paus av dator- och bloggvärld. Mycket har hänt sedan sist!
Torsdagen och fredagen blev det jobb och när jag körde hemåt på fredagen så var det en lika härlig känsla som vanligt av att helgen väntade med ledighet=). Blev lite fredagsmys med nybakade scones hemma med mamma, pappa och syster. Inte fel alls!
På kvällen träffade vi Zandra&Assa och Fredde&Maria. Bjöds på god fläskfilégryta med klyftpotatis och sallad till. Jättegott! Kikade på hockey och pratade hela kvällen. Väldigt trevligt=).

Torsdagens resning av väggarna:





Lördagen var det snickeri för hela slanten. Mycket hände och det berättas bäst av bilderna nedan. Tack Assa och pappa för hjälpen med balken!
Hann med lite annat också givetvis. Pizza-mumsande hos mamma&pappa och på kvällen kom Eve&Nicke. Blev en rundvandring och fika. Länge sedan vi träffades så det var skoj=).
Bäst av allt var det härliga varma vädret som äntligen hittade hit under lördagen, jippi!! Två vårtecken denna veckan är underbara citronfjärilar och att kunna hänga ut tvätten=).

Balken kom på plats:





Idag, söndag, har det varit fullt ös med bygge igen! Tack Anders för hjälpen med dagens fixande!
Jag har känt mig hängig och tagit det lite lugnt. Känns som en förkylning är på g men hoppas att det inte blir värre. Dagens höjdpunkt var kroppkakorna som svärmor gjort idag. Supergoda!!!

Bjälklager på plats och utegips på väggarna:




En trött men såå duktig och flitig snickare pustar ut efter helgens jobb!

1 kommentar:

  1. Säger det igen...ojoj här går det undan. Mycket ni gjort denna helg. Härlig slutbild på Martin i "fönstret" när han pustar ut. Och så ser jag att t.o.m. pappa var i och hållt i brädorna:=).

    SvaraRadera