torsdag 2 december 2010

1:e december

Idag är det 1:e december, en mysmånad med jul=). Idag när jag vaknade så snöade det för fullt. Eftersom det blåste en massa också så var det stora drivor här hemma hos oss. Därför blev dagens tänkta stadstur inställd. Hade inte lust att skotta fram bilen eller vägen. Dessutom var det inget superviktigt som skulle göras i stan ändå! En ny vinterjacka som jag behövde spana lite på bara...

Examensarbetet går framåt. Lite svårt att hitta lärare bara som har tid för att intervjuas men hoppas att vi ska få ihop några ändå! Håller på med våra intervjuer denna veckan nämligen.
Idag tog mamma och jag en promenad ute i vintervädret. Härligt men kallt om kinderna. Väldigt halt också så man fick gå med stela ben sakta för att inte ramla. Lånade böcker på biblioteket och handlade lite middagsmat. Avslutade med varm choklad och ostfralla hemma, mumsigt=).
Här hemma har vi börjat lite smått på övervåningen. Igår så tog vi värsta rycket! Bar ner massa kartonger, påsar, lampor och annat som vi förvarat däruppe. Körde ner med ett stort lass till svärföräldrarna som låter oss förvara detta i ett rum i deras källare, tack snälla!! Martin började sedan riva lite uppe i hallen.
Nu blir det plugg ett tag till. Sedan blir det Arga Snickaren och Greys Anatomy med kaffe och lussekatter. Mys på hög nivå=).

Såhär såg det ut när jag vaknade idag! Kallt, blåsigt och snöigt...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar