tisdag 5 januari 2010

Nyårsafton

Så var det då i torsdags, nyårsafton! Årets sista dag och tankarna vandrar givetvis till; nytt år nya tag. Man undrar vad som kommer ske under det nya året, vad man vill förbättra och vad man vill ska hända. Planerna är många, kan jag bara säga. Tror detta blir ett bra år=). Man blickar också tillbaka på 2009, som varit ett relativt bra år. Nöjd och belåten med det mesta, bl.a:
-Klarat av hela skolåret utan problem
-Byggt vår fina sjöbod, som är färdig iaf utvändigt
-Köpt båt
-Tillbringat mycket tid på Ungskär, som är ett av favoritställena
Finns säkerligen hundra andra saker att räkna upp, men detta var några.
Nyårsafton firade jag&Martin på Sturkö tillsammans med Zandra, Assa, Daniel, Adam och Elisabeth. Var en mycket trevlig kväll, då vi tillagade en supergod trerätters. Vi spelade Buzz och pratade en massa och på tolvslaget stod vi på Bredaviksbrygga. Sköt upp fina raketer som köpts in och skålade i champagne. Tack allihopa för en trevlig nyårsafton!

Alla hjälptes åt med maten!

Såhär fin (och god) blev förrätten. Skagenröra i korg. Fick inte med något varmrätten på något kort men det blev oxfilé, hasselbackspotatis och rödvinssås.

Elisabeth

Adam och Martin

Efterrätt blev vit chokladmoussetårta med passionsfrukt. Supergod!

Nyårsdagen, den 1 januari 2010. Tog en sovmorgon och efter frukost så begav vi oss ut på isen, kallt som bara den. Jag, Martin, Zandra, Assa, Daniel, Adam och Nilja ägnade några timmar där och målet var då att fiska gädda. Jag och Zandra ägnade mest tid åt Nilja, som är såå söt. Jätteroligt att få träffas lite nu när Adam är hemma. Kul att lära känna både Elisabeth och Nilja lite mer.


Nilja och Zandra



Nilja, så söt!

Resten av dagen så slappade vi. Tillbringade kvällen hos svärföräldrarna, då vi tittade på Olycksfågeln.

lördagen så tvättade jag en maskin tvätt och sedan var pappa och jag ute på en riktig långpromenad. Var underbart väder, kallt men sol. Man behöver få i sig lite ljus och dessutom kändes det bra att vara igång lite.
Klockan 15 var det dags att bege sig ner till svärföräldrarna. Det serverades nämligen kroppkakor, så underbart gott=). Var kalasmätta och särskilt efter kaffe&glasstårta också.
Kvällen var lugn. Slappade framför tvn med Johanna och Pontus, blev Robinson Karibien.

Söndagen, sovmorgon och sedan promenad med mamma och Johanna. Dessvärre var det kallare och kinderna frös...Martin och Pontus var duktiga och eldade en stor brasa neranför farmors. Begav oss sedan inåt staden, där det blev handling på Maxi på vägen.
Lagade lite mat och sedan blev det tvn. Tittade på Stepbrothers, sjuk film men det blev en hel del skratt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar