lördag 31 mars 2012

Kärlek

I veckan som varit har vi mestadels varit hemma och myst men alltid är det något inplanerat. Tur det kanske annars hade väl en annan klättrat på väggarna=).

Tisdagen innebar BVC-besök i Lyckeby. Läkarundersökning av lilla snäckan och allt är bra=). Växer på längden så det knakar medan bredden knappt hinner med i samma tempo!
Efteråt blev det Blomsterlandet. Inhandlade minipåskliljor och penséer. Tänkte plantera lite på balkongen. Inte jätteinspirerande att göra fint här men det är nog för att tankarna hela tiden är på huset. För där vet jag hundratals saker jag vill göra, både inreda, dekorera och pyssla med=). Längtar så mycket tills det blir inflyttningsklart!!
På eftermiddagen blev det middag hos Majkens farmor. Vita kroppkakor, mums!!

I onsdags hade Majken och jag besök av Inger. En trevlig eftermiddag med fika och mys med Majken. Tack så jättemycket för de fina kläderna som Majken fick=).
Vi har också hunnit registrera pappa Martins faderskap. Jisses, vilket konstigt system egentligen bara för att man inte är gift. Skulle väl lika bra behövas för gifta par eller gifta par mer trogna?! Jaja, så är det juridiska systemet!

Annars har veckan som sagt mest bestått av mys. Majkens moster fick sig också mys-med-Majken-dos under torsdagen och fredagen.
För man kan sitta i timmar och bara titta på henne. Hon är så söt=). När hon vaknar på morgonen och ger mig det största leendet som finns så kan man bara konstatera att kärleken är enorm till detta lilla barn! Hon är vårt allt=)

1 kommentar:

  1. Så är det att vara mamma o pappa!!Man känner en sådan KÄRLEK till sina barn.Och lika underbart är det att vara mormor o morfar.Jag vill ha en Majken-dos varje dag:):)

    SvaraRadera