söndag 4 mars 2012

Besök

Tillbaka till bloggen igen! Inte lätt att hitta tiden när man har en underbar liten sötnos som man kan sitta och titta på i timmar=). Men ska försöka...är roligt för en annan att gå tillbaka och se vad man hittar på och inte minst följa Majkens utveckling!

Förra helgen blev en besökshelg! Alltså massa fikabesök av familj, släkt och vänner som ville träffa lilla Majken=). Vi säger alla tre TACK för såå fina kläder som Majken fått. Tack till fina blommor och pengar också!

IMG_1134

IMG_1135

IMG_1137

I måndags var det dags för pappan i familjen att börja jobba igen. Det var tråkigt för både mig och Majken att bli själva efter två mysiga veckor tillsammans men också för Martin att vara iväg från sin lilla tjej hela dagarna! Men det har fungerat bra=).
Veckan har mest bestått av att komma in i rutiner och bara mysa hela dagarna. Vi har också haft besök av mormor, moster och farmor som gärna myser med Majken när tillfälle ges=). Promenader i det underbara vårvädret har också hunnits med! Såå härligt att känna värmen från solen och få känslan av att våren är på väg=).
I torsdags var det besök hos distriktssköterskan för att väga och mäta Majken. En lång och smal tjej är hon snäckan!

IMG_1138

1 kommentar:

  1. Hej Caroline! Vilken söt tjej ni fått. Låter som ni har det hur mysigt som helst. Många kramar // Jennie

    SvaraRadera