torsdag 8 mars 2012

Besök på sjukhus x 2

Måndagens projekt var fotografering till tidningen. Blev en väldigt turbulent förmiddag med en prickig Majken (som vaknade upp med detta hux flux) + mega-bajsande samtidigt som vi skulle få alla i familjen att se något sånär "fina" ut!!
Väl inne på sjukhuset så var inte lilla fröken sugen alls på att fotas. Slutligen fick vi till en bild, genomsvettiga...alla fall mamman&pappan=). Lite skoj var att Majken blev veckans panda i onsdagens BLT!

På kvällen blev det ännu ett besök på sjukhuset, denna gång på barn. Lilla snäckans alla prickar var ännu värre!! Det konstaterades att det förmodligen var en allergisk reaktion på något som jag ätit. Usch, stackars lilla Majken....som en liten prickig korv men pigg för övrigt! Hem för att avvakta (prickarna försvann på onsdagen!!)

I tisdags fyllde min mormor år, GRATTIS=). Majken var på kvällen på sitt första födelsedagskalas. Vi blev bjudna på smörgåstårta och efteråt kaffe med goda kakor&tårta. Mums!! Trevligt som vanligt och mååånga skratt blev det=). Tror vi är lite smått crazy allihopa, haha=).

IMG_1130

Majkens favoritplats är hos sin mormor, där sover hon såå gott=).

2 kommentarer:

  1. Fy vad tråkigt med utslag för Majken, men skönt att det försvunnit. Ni blev jättefina alla tre på fotot och Grattis till veckans Panda:)
    Kram Annika

    SvaraRadera
  2. Imorgon kommer moster =)

    SvaraRadera