måndag 2 april 2012

Sjukstuga

Ny vecka och det är en härlig sådan=). Endast fyra arbetsdagar ju och sedan långhelg eftersom det är påsk! Detta gillas!!

Helgen har varit ok MEN i lördags tyckte vi att lilla snuttan inte var sig själv riktigt. Det var inte vår glada tjej som skrattar och jollrar hela dagarna utan en liten tröttis som bara sov eller gnällde för minsta lilla. Det visade sig att Majken hade feber. Ringde 1177 som skickade oss till barnavdelningen på sjukhuset med en gång. Sådana småttingar ska ju inte ha feber utan ska kollas. Visade sig efter läkarundersökning att Majken åkt på en virusinfektion. Visserligen har hon varit snorig några veckor men inget nämnvärt liksom. Fick iaf komma hem med gång!
Redan igår, söndag, var Majken feberfri och piggare=). Skönt!

images

Annars har helgen varit bra med massa mys och lite snickeri för Martins del. Igår tog mamman&pappan i familjen sig en tur till Amiralen för handling medan Majken myste med sin mormor. Hann också in på Mio för att strosa runt en stund och vi drömde oss bort=). Hann på tjugo minuter möblera hela vårt blivande hem! För visst har Mio såå fina möbler?!

1 kommentar:

  1. Fy vad tråkigt när de små är sjuka, man blir ju så orolig. Men det var skönt att det gick över fort och att hon mår bra nu, kram Annika

    SvaraRadera