torsdag 15 mars 2012

Majken 1 månad

Måndagen denna vecka bjöd på vårväder=). Därför blev det en promenad i solen tillsammans med Maria&Elisia! Efteråt blev det kaffe och massa babbel=). På eftermiddagen myste Majken med sin farmor. En liten mystjej är vad det är!

Tisdagen var en speciell dag, den 13/3. Majken blev nämligen en månad gammal=). Jisses, så fort tiden går! Vår älskade lilla snäcka. Hon är vårt allt och kärleken till sötaste tjejen som finns är oändlig=). Svårt att förstå innan man får barn att kärleken och lyckan kan vara så enorm. När hon vaknar på morgonen och ler mot mig med hela ansiktet så smälter jag direkt=).

I onsdags var jag, Majken och mamma/mormor på utflykt. En liten första-utflykt-för-att-se-hur-det-fungerar-med-bebis-utanför-hemmets-lugna-vrå. Kan nu efteråt säga att utflykten fick mer än väl godkänt=), med hjälp av Majkens mormor förstås.
Första målet var Babyproffsen för att inhandla en babysitter. En fin röd fick det bli och Majken stortrivs när hon får sitta där och spana medan vi fixar i köket eller plockar med annat!

IMG_1186

Andra anhalten blev KappAhl för att byta lite kläder. Med oss hem blev det istället en jättesöt kofta och body:


IMG_1189

Slutligen hamnade vi på Maxi för en snabbhandling av blöjor och annat bra-att-ha till Majken=).

3 kommentarer:

  1. Vad fin hon är lilla Majken! Har blivit lite rundare i kinderna sedan vi såg henne!Ja det är svårt att förstå hur man känner som mamma för sitt barn. Och det är ju så det ska vara.
    Hör av mig i halva nästa vecka så får vi se om vi kan ses.
    Önskar er lilla familj en riktigt mysig helg!
    Kram Inger.

    SvaraRadera
  2. Där sitter hon bra lilla Majken ( ser skönt ut). Visst är det underbart när de börjar le och är med mer.
    Ha nu en riktigt trevlig helg med massa myyys!!!!
    Kram från oss alla.

    SvaraRadera
  3. Åhh va mysigt det låter :). Kram //Jennie

    SvaraRadera