tisdag 9 augusti 2011

Lite nöjen

Visst att bygget upptar en massa tid men lite skoj hinner vi faktiskt med...ibland. Så mellan sommarjobb och snickrande har vi på sistone:

Firat svärmor som fyllde år i början av augusti. Firandet ägde rum på Storken, öns egna restaurang! God mat mumsade vi oss och efteråt blev det presentöppning och fika på svärföräldrarnas altan.

Mysig middag i kvällssolen hemma hos föräldrarna med systeryster också på plats. Tyvärr har det inte blivit så mycket middagar ute denna sommar. Vi har ju inte något eget civiliserat ställe att sitta på men hoppas att vi kan ta igen det nästa sommar på kanske en nybyggd uteplats.



Vi har också hälsat på Fredde&Maria som blivit föräldrar. Stort Grattis till Er igen=). Lill-tjejen var såå söt och det var väldigt skoj att få träffa den nyblivna familjen!
Några dagar senare så var det dags för kräftskiva. Tyvärr jobbade jag kvällen men jag körde dit en sväng för att slänga i mig några kräftor och prata med vänner innan det var dags att sova innan jobbhelg.

Idag kom vi hem från Ungskär. Har tillbringat två dagar där för att vila upp sig efter helgens jobb. Så underbart härligt att bara vara och släppa alla måsten!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar