lördag 19 mars 2011

Vardag!

Dagarna rullar på som vanligt! Haft jobb varje dag denna vecka (som blivit en vana=)) och arbetsdagarna har gått bra. Har liksom inget nämnvärt att berätta eftersom det varit en sådär vanlig trist vardagsvecka utan något större som inträffat. Men för att nämna något så är Veckans guldkorn:
*Grattis till Malte som fyllde 5 år i tisdags. Stora killen=). Pratade med familjen via skypen. Det var ett tag sedan sist och vi kunde verkligen konstatera att lilla Amanda&Malte blivit stora kids som går i engelsk skola och snackar engelska. Mycket imponerande! Ville hade också växt till sig=). Vi saknar dem allihopa nu!! Hoppas vi kan ses en hel del till sommaren.
*Det går framåt med snickeriet. Är ju alltid ett plus i kanten=).

Veckans bakslag: SNÖ!! Idag har det snöat. Inget vidare skoj alls...Nu när man äntligen fått hopp om våren blev vi alla lurade. Turligt nog så smälter det bort fort! Men de vita conversen och nya vårjackan känns långt bort...
Nu hade det inte varit fel att åka iväg och bara vara. Att ha den tiden (och energin) skulle varit på sin plats nu. En lång vit sandstrand med sol&bad står högst på listan. Men en weekend i Barcelona eller Rom hade inte heller varit fel!!!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar