tisdag 8 februari 2011

...

Ja, vad har hänt sedan sist? Allt och ingenting, känns det som...
Mest tid ägnas åt byggandet och vårt sociala liv är just nu nere på botten, haha=). Får väl räkna med det för tillfället. När vi väl är "lediga" är vi så trötta och ligger mest utslagna framför tvn. Zandra&Assa var här iaf på kaffe på torsdagen och det var skönt att prata av sig lite. Hade ju även besök på lördagen av Daniel men övrigt...ja ganska tunt. Lite svårt att bjuda hem folk eftersom vardagsrummet upptas av en säng!
I helgen har det hämtats virke, snickrats och eldats gammalt virke. Söndagen var ju som en härlig vårdag=). Jag springer mest omkring och fixar med allt möjligt; hantlangare till Martin, kokar kaffe, lagar middag och styr upp hemmet. Det som går att styra upp...ett ständigt byggdamm ligger över golv och möbler. Dessutom är det vääldigt svårt och jobbigt att leva i två rum. Blir mer stökigt och inte lätt att få plats med allt!
Jag avslutade helgen med att gå på styrelsemöte med VA-föreningen. Intressant att följa händelseutvecklingen!

Tänkte visa lite bilder från bygget. Något gamla bilder (ca. en vecka och på en vecka händer det mycket!!) eftersom jag inte orkar lägga in helgens bilder från kameran. Men efter förra helgen såg det ut såhär:


Vårt gamla sovrum/blivande kontor-gästrum. Taket har rivits bort och vi ser nu upp till övervåningen. Härligt med öppen takhöjd=). Men däruppe är för tillfället endast reglar och öppet ända upp till tak.

Golvet bröts upp i vårt gamla sovrum/blivande kontor-gästrum och här fanns gamla reglar och plankor som är källarens tak. I golvet fanns gammalt spån som troligtvis fungerade som isolering. Detta rensades bort, slavgöra...


 I golvet gjordes en del fynd. Gamla Kamratposten, välbevarade sådana, från 1952. Dessa sparas och kommer eventuellt ramas in och pryda kontorets väggar i framtiden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar