måndag 2 augusti 2010

Shoppingsväng och kräftskiva

Nu är kyl, frys och städskåp välfyllt. I fredags drog jag, mamma och syster iväg på roadtrip i Lyckebyområdet för att inhandla diverse bra-att-ha-saker. Hygienartiklar och städprodukter köptes på ÖoB och Rusta. Alltså gick en massa pengar till sådant som inte är speciellt kul egentligen men som är ett måste. Även en ny golvmopp och vattendunk köptes in som fattats oss här i huset. En torkställning glömdes, detta är nödvändigt när man sedan inte kan hänga ut tvätten!
Begav oss sedan in till stan för att mumsa glass på Glassiären. Tråkigt nog lång kö (som jag enbart hade sneglat på om jag varit själv och sedan valt ett annat ställe men eftersom syrran är Glassiärenfantast var det bara att ställa sig snällt där...) men glassen är trots allt god!! Tog bara en smak; bananchoklad=). Gick en sväng på stan och blev bara inköp på Enkla. Kan lägga upp bild och visa det fina en annan dag!
Kvällen blev lugn tillsammans med älskling. Kikar just nu på dvd-boxen Band of Brothers. Sevärd serie!

Så var det då dags att komma till lördagens bravader. Hela lördagen tillbringades tillsammans med vännerna. En väldigt rolig dag/kväll hemma hos Daniel. Tack för alla aktiviteter och maten som du fixat!!
Träffades redan klockan elva och då var det lerduveskytte på schemat. Därefter följde brännboll, luftgevärskytte och andra lekar. Vi var uppdelade på två lag och tävlingsinriktade som vi var så räknades poängen stenhårt=). Pausade emellan med grillad korv. På kvällen blev det kräftskiva, gott!! Ännu mera brännboll och så avslutning med charader=).



2 kommentarer: