lördag 7 augusti 2010

Planer

Vardagslivet flyter på...känns som den där känslan att hösten är här har börjat infinna sig. Martin jobbar igen och då känns det som "vanligt" igen. Vädret gör sitt eftersom det är lite sådär ostadigt men jag är trots allt ledig och jag försöker verkligen njuta. Examensarbetet lär ta på krafterna...

Inget nämnvärt har hänt. Måndagen ägnades åt storstädning och fokusering på tvätten som så lätt halkar efter. Har därför kört tre maskiner tvätt men har tråkigt nog en massa kvar! Kvällens syssla blev att jobba i trädgården. Högt gräs och en massa ogräs/vissna blommor skulle bort!
Onsdagens nöje var ett besök hos gamlamormor tillsammans med mamma, syster och Zigge. Väldigt trevligt=). Bjöds på goda räkmackor och kaffe&kakor efteråt.

Denna veckan har vi införskaffat oss en handgräsklippare som vi ska ha vid sjöboden. Den gick alldeles galant och bra motion/träning ger den också. Passar bra därnere eftersom man inte behöver vara så rädd om den. Går bra att köra över stock&sten, dessutom lätt att förvara!! En del tid har därför lagts till gräsklippning

Har påbörjat ett nytt projekt vid huset. Själva infarten håller på att göras iordning. I maj togs en gigantisk lönn bort och under sommaren har en oljetanker tagits bort. Nu fortsatte vi med att röja massa buskar och räfsa. Gamla stenstolpar blev nu framträdande och planen är att bygga ett staket där "grindstolparna" ska vara framträdande. Stolparna ska rätas upp först och sedan i höst blir det nog staketbygge. Förvaring till soptunnorna ska byggas, marken ska jämnas ut och så ska vi så gräs. Min dröm om härliga vårlökar, hoppas jag ska bli verklighet. Snyggt när de slår ut till våren i skirt grönt gräs=). Mycket jobb men viktigt! Infarten är det första man ser och då måste där vara snyggt!!

Dåliga bilder=(. Men visar lite grann iaf!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar