torsdag 19 augusti 2010

Kalas, sail och förberedelser!!

I lördags var vi på kalas för att fira kusin Elin som fyllde 4 år. Blev bjudna på goda räksmörgåsar och efteråt kaffe&mumsig jordgubbstårta=). Trevligt!
På kvällen åkte vi till stan för att inleda med fest hos Nicke&Eve. Skoj att träffa lite folk som man inte pratat med på ett tag=). Drog sedan ner till sailet och öltältet där det blev en del dansande innan vi tog taxi ut till ön. Rolig kväll=)


Sön-ons har det inte hänt något nämnvärt. Det vanliga plockandet här hemma och en del förberedelser innan Turkiet-resan givetvis. Har också tagit tag i lite skol-förberedelser, måste ju göras det med. Kollat upp kurslitteratur, skrivit av schema i kalendern och läst mig till vad lärarna vill ha ut av kurs och VFU innan examensarbetet. Blir seminarium varvat med föreläsningar+en del grupparbeten verkar det som. VFU:n (praktiken) är ju det som lockar mest och det ska bli skoj att komma ut i verksamheten igen. Var ju ett tag sedan!!
Nu bär det som sagt av till Turkiet. Ska bli roligt, spännande, nervöst och alldeles underbart=). Tror vi kommer få en härlig vecka med värme, sol och bad. Kommer ladda batterierna inför en fartfylld höst/vinter med plugg och jobb+en massa arbete vid huset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar