fredag 30 juli 2010

Sommar i ett nötskal

Njuter av sommaren för fullt även om vädret inte riktigt är på min (och förmodligen resten av svenska folkets) sida. Sommarjobbet är färdigt för detta året och nu ska jag fram till skolan börjar bara ta det lugnt och göra sådant man inte hinner vanligtvis. Ladda upp mig helt enkelt, inför vardagslivets alla måsten! Men hösten har sina trevligheter och det kommer minst sagt bli en intensiv höst med examensarbete som ska skrivas och mycket ska göras i huset och runtomkring. Men jag älskar att ha många järn i elden!! Planerna är många=).

Har sedan sist hunnit med:
-Grillning hos Anders och Kristina, där även John&Marie var inbjudna. God mat och trevligt sällskap en underbar sommarkväll=).
-Firat Johns 45-årsdag. God kycklingsallad med tillbehör bjöds det på. Avslutningsvis kaffe, kakor och jordgubbstårta. Myste med lille Ville, såå söt. Han är så lugn, bara äter och sover. Blev bus med storasyskonen också!
-Besökt en loppis på Sturkö, där vi inhandlade 4 st pinnstolar för 50:-. Väldigt bra klipp!! Kommer bli vinterns aktivitet att måla dem vita för att dem till nästa sommar ska vara i sjöboden. På em. besökte vi Sturkö kvarncafé för att mumsa kroppkakor tillsammans med svärmor och Anette&co. Efteråt kikade vi på Jan Abrahamssons konstutställning. Fina motiv av en duktig konstnär!
-Haft besök av Jennie. Fikade på kladdkaka, färska jordgubbar och grädde. Pratade en massa strunt och uppdaterade oss kring vad som hänt sedan vi sågs sist. Gick en liten rundvandring eftersom hon inte besökt oss här i vårt hus. Alltid lika roligt att träffas!!

Har även varit Ziggevakt. Mamma och pappa har varit på en liten semestertripp. Har gått så bra och han sköter sig för det mesta exemplariskt=).
Vi har i dagarna också påbörjat ett projekt vid huset. Kommer bilder och förklaring till detta i nästa inlägg.
Bilder från Johns kalas:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar