onsdag 5 maj 2010

Just nu...

...tycker jag att MQ har en trevlig reklamkampanj=). Visst är han snygg?! Tyckte inte han var något att ha i Johan Falk-filmerna men med lite styling så var han inte så fel eller är det bara bra tagna bilder, haha=).




www.mq.se

Måndagen inleddes med skola och ny delkurs i Kalmar. Delkurs 4, vilket är den sista denna termin...såå skönt. Längtar till sommarlov nu. Föreläsningen handlade om Medeltid, intressant och viktigt att snappa upp all information eftersom detta kommer på tentan den 3: juni.
Tillbaka till Karlskrona blev det fikaträff med mamma och Johanna. Vi firade vår namnsdag, Jane. Alla vi tre heter det och på senare år så har vi som tradition att träffas på vår gemensamma namnsdag för att fika!
På kvällen blev det målning hela kvällen...framsteg=) men tröttsamt. Känns som man spenderat de senaste veckorna med en målarpensel...


I tisdags var det skola igen...föreläsning 13.00-15.45. Världens drygaste tid eftersom heela dagen går utan att mycket blir gjort...Europeisk identitet och historia, ännu en bra-ha-föreläsning till kommande tenta. Mötte upp Martin i Lyckeby och där blev det lite handling. Varsin flytväst inhandlades, material till båten så att den kan sjösättas snart, ännu mer målarfärg (50 liter vit har inhandlats) och så lite välbehövlig mat på Maxi.
På kvällen blev det lite fika och snack med Jimmie och Dennis som besökte oss!

1 kommentar:

  1. Håller definitivt med dig Carro! Funderar faktiskt på att gå in på MQ och fråga om jag kan få en sån affisch när kampanjen är över ;) En Joel Kinnaman i naturlig storlek tackar man ju inte nej till =) haha!

    Ses imorgon!

    SvaraRadera