tisdag 18 maj 2010

Återblick...mån-tors

Har alldeles för mycket att göra så hinner inte med det här egentligen. Tycker iaf att det är kul att ge uppdatering kring vad som händer och sker. Är alltid roligt att läsa andras bloggar då dem är uppdaterade=).

Förra veckan kretsade det mesta kring:
- Läsa om medeltiden. Allt är nu läst i historian inför tentan. Skönt! Har också börjat läsa om Sveriges ekonomi, vilket är aningens tråkigare...
- Fixa i huset och komma på plats med alla saker. Innebär allt från gardinupphängning, uppackning av banankartonger och ett massa sorterande som aldrig tar slut. Men det blir bra=)
Tisdagen var väl den dagen som var ett avbrott i allt det här. Då var det träff med Angelica och Johanna på Waynes för att göra ett litet grupparbete och samtidigt äta frukost. Ett arbetsblad om Medeltiden skulle konstrueras och vi valde att skriva om Heliga Birgitta.
Efteråt blev det en shoppingtur på stan. Massa fina vår/sommarkläder men var är solen? Är inte så värst sugen att köpa tunna, ljusa kläder när vinterjackan fortfarande används ibland. Blev iaf en vit baströja och en vit blus på H&M. På Cassiopeia blev det en söt klänning med blommor på. Hittade lite snygga inredningsdetaljer på Åhléns med! Sedan bestämde jag mig för att gå raka vägen till bilen för att inte slösa mer pengar=). Körde till Maxi för handling och så in en snabbis på Rusta för att köpa till hallen; dörrmatta, krokar och skoställ.

Lite roligare saker har det hänt i helgen. Men det kommer en uppdatering kring det en annan dag. Här bjuder jag på lite bilder från när vi fällde trädet framför huset den 1:a maj.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar