torsdag 20 maj 2010

Fredagsmys, massa fix och surprise som resulterade i söndagsfika=)

I fredags var det ledig dag tillsammans, vilket uppskattas=). Började dagen med att hämta virke till sjöboden där vi håller på att fixa. Kul att bli färdig med det nu i sommar. När man väl börjar med huset sedan så lär det inte bli något annat snickrande än just där! Detta har upptagit det mesta av helgens tid men lite annat har vi också hunnit med.
fredagskvällen hämtade vi sedan Amanda och Malte. Dem skulle sova hos oss och vi var alla laddade för fredagsmys. Chips, godis och cola var inhandlat. Först blev det Wii-spel, där Amanda var väldigt duktig. Malte vågade dock inte riktigt visa sina talanger men han tittade spänt på=). Efter detta byggde vi en jättestor koja i vardagsrummet. Tittade på film, Katten Gustav. Men så blev längtan efter mamma och mormor så stor att vi fick köra hem dem. Ingen övernattning men en rolig kväll hade vi ändå!








lördagen hämtade Martin frukostbröd på Andréns och samtidigt kom Amanda. Givetvis ville hon äta frukost hos oss, detta var ju tanken från början. Alltså satt vi och mumsade frukost och pratade en massa. Allt från olika drömmar och småsyskon, roligt att höra barns funderingar. Efter frukosten blev det Wii-spel och efter en stund dök också Malte upp. Något sur över att syrran stuckit iväg utan honom men glad över att få komma på besök=). Blev en del Wii-spelande och även snickrande med Martin. Sötisar!
Senare på eftermiddagen kom Zandra och sedan anslöt även Anna. Drack kaffe och pratade en massa, trevligt! Väldigt hungriga kom även grabbarna sedan och vi gjorde varma mackor. Mitt i matfixandet fick vi samtal att Anette kommit och överraskat oss alla med spontanbesök...från England. Kul! Efter maten begav vi oss därför ner till Sanda för att snacka lite henne.

Söndagen blev det städning på morgonen och sedan gjorde jag en blåbär&hallonpaj eftersom vi skulle få fikagäster. Anette med familj och svärföräldrarna kom för att se hur vi har det. Jättekul att få visa hur vi har det i vår nya lya. Så först mumsade vi kaffe med paj och sedan blev det rundvandring.
Ägnade sedan eftermiddag och kväll åt diverse saker som skulle göras innan Martin begav sig iväg på ny arbetsvecka. Bland annat började vi gräva och göra plats för pallkragarna som ska pryda vår trädgård och förhoppningsvis ge både blomster och bär=).




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar