fredag 16 april 2010

Besiktning och massa flyttfix

SAKER JAG INHANDLAT SENASTE TIDEN





Såhär blev mina planteringar. Står nu vid sjöboden, där dem passar utmärkt!

Plåthus från Village. Tycker dem är snygga, finns ju stora som man inte tackar nej till=)


Zinkbalja från Marias Presenter. Ska pryda vårt köksfönster med pelargoner i.

I fredags, för en vecka sedan, var det dags för vår efterlängtade besiktning av lägenheten. Skönt att ha den färdig och kunna lämna den bakom sig. Det gick bra men besiktningsmannen är så himla otrevlig. Är väldigt nyfiken om kvinnan som flyttat in fick det hon ville ha. Tror faktiskt inte det för han är snål, otrevlig och inte tillmötesgående för fem öre. Skönt att slippa ha med dem att göra!!
Efteråt åt vi lite mat för att fira besiktningen och nu känns det mer verkligt att vi faktiskt är husägare=). Körde sedan till Jysk och inhandlade trädgårdsmöbler, ett caféset som ska stå utanför dörren. Perfekt att äta frukost eller plugga lite där! Mathandling på Maxi blev det också innan vi körde utåt ön och tog kväll...

Caféset från Jysk

Förra helgen bestod endast av flytt, flytt och flytt....Farmor flyttade på lördagen upp till sin lilla lägenhet. Blev kanonbra=). Fräscht och ljust. Vi stylade till det snyggt med både gammalt och nytt. Så har faktiskt inte hunnit med så mycket mer. Lördagskvällen blev lugn. Min kära sambo somnade tidigt så jag och mamma tittade på Ice Age 3 och drack ett glas vin...vilken lördagskväll=). Söndagen åt vi god middag hos svärföräldrarna, så bra när man har mycket att göra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar