torsdag 1 april 2010

Helgen som varit...

I fredags vaknade jag upp med huvudvärk. Såå tråkigt när man är helt ledig och kan hitta på vad man vill. Ingen skola och inget plugg denna helg eftersom delkurs 2 avslutats och då är det ledig helg innan ny delkurs sätter igång. Har varit hängig i tre veckors tid!! När ska detta gå över?? Har hosta, småhängig i kroppen, lite förkyld och huvudvärk. Absolut inte sjuk så man måste vara hemma men att inte ha den där rätta orken och energin gör att man blir lite less. Bättre att det bryter ut och man sedan blir frisk. Jaja, slutklagat för denna gång men kände att jag behövde det!
Resten av fredagen bestod av flyttpackning. Sovrummet tömdes och sängstommen monterades ner så nu hänger endast rullgardinen kvar där. Ett steg i rätt riktning=). Åt god mat, exotisk fläskfilé, och kikade på hyrd film; 2012. Den var ok. Ganska spännande men inte en wow-film.


Lördagen bestod av flytt, flytt och flytt. Vi körde ett STORT lass med möbler ut till Sturkö och vi fick verkligen med oss en massa. Tyvärr var inte vädret på vår sida, en massa regn och till och med åska!! Pappa hjälpte oss och detta underlättade jättemycket. Jobbigt att springa i trapporna och tungt att bära.

Även söndagen blev en flyttdag. Pontus ställde snällt upp som flyttkarl, tack=). Kan bara säga en sak; det är jobbigt att flytta!!
På eftermiddagen blev det middag hos svärföräldrarna. Alltid trevligt att bli bjuden på mat, tack=).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar