tisdag 16 februari 2010

Weekend i Strömstad, 5-8 februari

Så blev ju äntligen besöket till Strömstad av. Vi trotsade både väder&förkylningar, så vi begav oss på fredagen klockan halv sju. Resan upp gick bra, blev endast ett stopp för att äta medhavd matsäck.
Väl uppe i Strömstad kom vi till ett tomt hus eftersom barnen var på dagis och resterande var i Uddevalla. Mumsade på lite tacos-rester innan vi körde bort till dagis för att hämta barnen. Dem blev såå glada. Fick fina teckningar av Amanda, som nu hänger på kylskåpet här hemma, och en bamsekram av Malte. Efter rundvandring på dagis och overallpåtagning så var vi på väg. Blev en mysig eftermiddag med bus, presentöppning, trollspel och tvtittande. När Anette och Niclas kom hem blev det presentöppning för min och Martins del också, tack så mycket=). God mat, massa prat och lite tvtittande blev det under kvällen. Var dock väldigt trötta, allihopa, och somnade ganska tidigt!

Lördagmorgon vaknade vi av springande fötter som var på väg in till oss. Det är så himla härligt när dem kommer in till oss (i rimlig tid) för att mysa lite på morgonen. Efter frukost och annat fix så körde vi neråt staden för att fika på café, mumsigt. Inhandlade också fiskar till familjen Ungfors/Samuelssons nya akvarium innan vi körde hemåt.

På eftermiddagen blev det sedan det efterlängade Nordby, där det väntade SHOPPING. Det blev det också=). Inhandlade en iittala skål, äppelgrön. Blev också två marimekko plåtburkar med tillhörande grillvante!



Givetvis blev det lite kläder också. Rean på MQ var uppskattad! Där blev det både jeansskjorta, svart kofta och ett randigt linne. På Vero Moda blev ett par jeans och på GinaTricot inhandlades det en jättesöt vår/sommarklänning! Trötta åkte vi sedan hemåt. På kvällen blev det hemmalagad pizza och Melodifestivalen, där jag bara kan säga katastrof. Var verkligen inga bra låtar...

söndagen blev det först simhallen. Amanda går på simskola och vi ville väldigt gärna hänga med för att titta på. Hon är superduktig. I slutet hoppade även Malte i för att leka med syrran.

Efter detta drog vi till Färingen, ett väldigt fint naturområde utanför Strömstad. Där vandrade vi på isen i helt underbart väder=). Vi grillade korv och mashmallows. Drack varm choklad och njöt i solen medan barnen åkte pulka. Vilken dag!! Något trötta blev det en lugn kväll med film.

Måndagen betydde hemfärd. Efter snyftiga avsked bar det av mot Bäckebol, där det vankades shopping igen=). Blev först ett stopp på Inside Home, där det fanns mycket fint. Martin köpte fina födelsedagspresenter till mig som jag fick välja ut=). Blev också ett stopp på IKEA, där det blev småsaker och en ryamatta som inhandlades. Även PortHouse fick ett besök av oss där det blev en snygg lykta som passar utmärkt till sjöboden.
Tack för en trevlig helg=).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar