onsdag 29 april 2009

Mycket att göra!

Så har man jobbat och slitit två dagar redan, denna veckan kommer gå fort eftersom det är tre dagars ledigt=). Men som sagt är det mycket som händer just nu.
Måndagen var en lång skoldag från 8-16.30. Inga konstigheter som hände, så mycket efterarbete bara eftersom det är utvecklingssamtal som är på gång och bedömningsmatriser som ska göras. Men känns väldigt nyttigt att få vara med på det! Kvällen ägnades åt att städa upp kring sjöboden och sedan kom Zandra och Assa för att kika. Var ju så himla underbart väder igår kväll så vi var ute ganska länge. Sedan ner till Sanda, där vi tillbringade kvällen men som mest bestod av tvätt och disk...
Idag har vi haft utedag i skolan, roligt=). Jag hade ansvar för tipspromenaden och det var matematikfrågor på den. Sedan var det hem vid halv tre och jag var ruskigt trött. Vilade en stund tills det var dags för middag, mamma hade lagat hemmagjorda köttbullar...så gott var det=). Sedan var det bara att ge sig ut och räfsa nere vid sjöboden. Har tagit bort en himla massa vass och jag räfsade för fullt medan Martin var på taket. Nu sitter jag här, är egentligen hur trött som helst men måste förbereda lektioner för morgondagen och torsdagen. Ska introducera temaarbetet Blekinge imorgon, kommer nog gå bra.
Imorgon blir det väl lite planering om vad vi ska göra på Valborg, hade varit så skoj att hitta på nått och träffa alla=). Men som alltid är vi ute i sista minuten att bestämma något...haha.

Längtar så till sommaren nu och slippa allt plugg!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar