lördag 10 juli 2010

Massa jobb....

Ja, den senaste tiden har bestått av jobb, jobb och jobb. Förra helgen bestod av:
Fredag: Jobbkväll 15:45-21. Underbart väder givetvis. Solade, badade och tog det lugnt vid sjön på dagen. Men tankarna var redan på jobbet. Gillar inte att jobba kväll, man går liksom och väntar på att ge sig iväg.
Lördag: Jobb 7-21. Heela dagen lång. Saknade lite grann det korta avståndet hem, kunna slänga sig på soffan och sova bort rasten på dagen. Istället blev det handling på Maxi och sedan satt jag filosoferandes vid havet med en glass, inte fel! Kan bara säga att fötterna värkte på kvällen...
Söndag: Jobb mellan 7-16. Så underbart skönt att gå hem på eftermiddagen. Känna sig ledig men också duktig efter en hel jobbhelg. Träffade äntligen Martin som varit på Ungskär hela helgen. Åt pizza och njöt av den varma underbara kvällen=).

Så i måndags var äntligen min lediga dag!! Jippi!! Men då måste man göra allt som man inte hinner när man jobbar sina intensiva pass. Hemmet kommer liksom efter...både tvätt, städ och annat nödvändigt! Tog därför tag i saken helt enkelt. Städade hela nedervåningen och alla golv blev dammsugade och torkade. Ljuvligt=).
Efter det så blev det välförtjänt dag vid havet med familjen! Det är typiskt för min lediga dag; sol och bad. Så det ska vara på sommaren och det gäller att passa på. Det är ju det man längtar efter heela långa vintern. Då hinner man städa och tvätta i mängder! Att stryktvätten ligger i en stor hög hemma gör inte så mycket. Hellre njuta och bara vara!
Tisdag, onsdag och torsdag denna veckan bestod av jobb 13-21 och 7-16. Varma dagar då ett städ kan vara en riktig utmaning och att sega sig fram på gatorna med matväskan är ganska tungt! Efter det hem för mat och fix. Men också sådana där avkopplande vardagssaker hinner man med: gå ute med vattenkannan bland pallkragarna, fika och kika på fotboll. Härliga Sommar=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar