torsdag 1 juli 2010

Midsommarhelgen

Midsommarhelgen har varit underbar=). På midsommarafton fick vi fint väder, för en gångs skull. Inte ofta det är strålande sol och värme. Dagen firades hemma hos oss med vänner!
Klockan två anlände dem flesta och då blev det traditionell midsommarmat ute i solskenet. Jordgubbar till efterrätt och efter detta så blev det både kubb och volleybollspel. Blev många skratt=). Vi tjejer satt i båten och drack lite gott medan killarna tog sig ett dopp=). Sent på kvällen blev det grillning och slutligen fick vi en alldeles egen allsångsledare som kom och sjöng för oss. Inte illa, haha=). Tack alla vänner för en härlig och rolig midsommar!!!


lördagen, midsommardagen, var det en lugn dag. Städade upp efter fredagens fest. Tack Z&A för hjälpen!! Visste inte riktigt vad vi ville ta oss för men det blev tillslut en hemmadag. Skönt det med=). Grillade tillsammans med familjen Jakobsson och Berglund. Mysigt och gott i solskenet!
Så i söndags hade älskling och jag vår dag! 10-årsjubileum=) 10 år sedan som vi blev tillsammans. Tänk vad tiden går fort. Kärleken har verkligen hållt i sig, blivit mycket starkare. Har alltid roligt tillsammans. Vi har upplevt både roliga och tråkiga saker, men det stärker! Finns nog många olika ingredienser/faktorer/egenskaper som ska finnas för att ett förhållande ska lyckas och jag tror och hoppas att vi har dem. Känns iaf så och det är underbart! Nog med kärleksdravel=). Eftersom vädret var strålande så packade vi picknick-korg och sedan gjorde vi det som vi gilllar mest; vara på sjön med vår båt. Körde först en tur i härliga skärgården. Stannade till på Ungskär för att hälsa på svärföräldrarna. Åt god lunch innan vi drog vidare. Hamnade på ett litet skär utanför Långören, där vi tillbringade dagen. Fika, solning och skålning med champagne. Härlig dag!
På kvällen kom Marie och John en sväng. Och jag var så duktig att jag gick Bredaviksrundan med syster!

1 kommentar:

  1. Vilka fina bilder, det är så midsommar ska se ut. Vackert väder och trevligt umgänge.

    SvaraRadera