fredag 20 november 2009

Fredagen den 13:e

Nu var det ett tag sedan ett blogginlägg skrevs och det har sina orsaker. De senaste dagarna har tillbringat på sjukhus och därför har varken tid, lust eller ork funnits över till detta.
I fredags, fredagen den 13:e (som blev en otursdag) var Martin inte alls pigg. Hög feber, huvudvärk och ont i kroppen. Inget skoj alls och än värre blev det när febern envisades med att inte gå ner med alvedon.
Sjukhusrådgivningen sa bestämt att vi inte fick åka till akuten eller vårdcentralen med risk för svininfluensa. Arg som ett bi var jag då. Men fick bara som svar att vid bara andningssvårigheter fick man komma in ifall det kan vara svinis. När sedan febern nådde 41 graders feber och hela foten/halva benet började svullna upp och bli rött så var det en orolig Caroline som jagade sjukhusrådgivningen för att få en beviljad tid till akuten. Fattar inte varför det ska vara så!!

Det blev till slut akuten och sedan fick Martin läggas in på infektionsavdelningen. En infektion i foten (möjligen rosfeber) och en ihållande feber pågick några dagar. Fem dagar har Martin tillbringat på sjukhus. Jag har formligen bott på sjukhuset, både av oro och för att ge sällskap.
Det är inte roligt att se den man älskar må så dåligt! Igår, onsdag, var det iaf härligt att få hem älskling igen och det firade vi med god mat och en tvkväll.

Idag, torsdag, har det varit skola för min del. Hann till slut med all läsning och intervjuerna som skulle göras till dagens lektion. Dagen var lugn och vi slutade redan vid tolv.
Nu blir det packning för min del. Imorgon drar ju jag, mamma och systeryster till Göteborg för shopping, hotellvistelse och Lisebergs julmarknad=).

2 kommentarer:

  1. Ja, sicken pärs det blev för er båda! Nu får du njuta dagarna i Göteborg. Shoppa loss, tjejen!

    SvaraRadera
  2. Usch, lät verkligen superläskigt det där med Martin! Skönt att det är bättre iaf!

    Ha det riktigt bra i Götet och njut av helgen!! Kramar Elin

    SvaraRadera