måndag 18 juni 2012

Shopping, fotboll och HELG

I fredags var det då dags för den inplanerade shoppa-med-syster-dagen! Majken var hemma och myste hos sin mormor&morfar under tiden. När man planerar in en shoppingdag, då man förväntas hitta en massa fina sommarkläder, brukar man inte hitta sådär värst mycket. Jag måste ändå säga att dagen fick godkänt men hade hoppats på fler kassar hem. MEN det var en väldigt trevlig och mysig dag tillsammans med syster. Fikade god fika på Tre G och det var bra att ha med en personlig skoppingcoach=).

Jag hittade iaf en bikini, t-shirts och linne + underkläder. Kan konstatera att sedan jag blev mamma så är det stört omöjligt att komma hem utan något till snuttan fast det inte var planerat så! Två pyjamaser och en klänning fick hänga med hem. Dessutom blev det besök på Babyproffsen, även där handlades till vår tjej=).

På kvällen blev det fotboll, Sverige-England. Tyvärr åkte Sverige ur EM men vi hejade här hemma för fulla muggar=). Spännande match!!

IMG_1438
Coola Majken hejade för fullt=). Sverigetröja inköpt av farbror John&Marie, tack!


Den oplanerade helgen har för övrigt bestått av:
*Mys
*Projekt båt. Martin har polerat och polerat....och polerat!
*Grillning hos mamma&pappa med gooood rabarberpaj till efterrätt!
*Småfix och ännu mer mys=). Och så avslutades helgen med fika hos John&Marie, jordgubbspaj! Jättegott=).
IMG_1433
I fredags köpte jag på Babyproffsen en mjuk och prasslig pekbok med Pingu. Denna uppskattades väldigt mycket av vår tjej=).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar