torsdag 14 juni 2012

Majken - 4 månader

I måndags hade vi ett efterlängtat mosters-besök! Majkens moster kom ut till ön med frallor och gooood krans från Gylles! Vi satt i solen och hade det bra=). På kvällen blev vi bjudna på mat av mamma&pappa! Dessutom gjorde vår lilla sötnos äta-mat-debut! Eller mat och mat...Det blev en s.k. smaksensation av päronpuré som gjorde succé=). Gick mycket bättre än vad vi trodde! Dessvärre har jag ingen bild att visa. Majkens käre far skulle fota medan jag matade och inte en enda bild går att använda. En kurs i att ta kort bör genomföras snarast!!

Tisdagsförmiddagen innebar en lugn fm hemma innan vi mötte upp Anna&Albin för en promenad. Promenerade Svärmhallen runt och pratade massa bebis. En riktig sötnos var han Albin och så himla liten om man jämför med Majken! Jisses, vilken skillnad=). Tiden går fort kan man konstatera!
En fika hos Majkens mormor&morfar hanns med innan det var hem för matlagning och sedan kom John&Marie för Majken-mys! Full rulle=).

Igår var det en speciell dag! Majkens fyra-månaders-dag=). Vår underbara tjej är redan fyra månader!! Hon är vårt allt. Denna lilla tjej gör sådana framsteg varje vecka. Hon är så duktig, aktiv och framåt. Nyfiken och vill vara med hela tiden. Greppar sina saker och sitter&plockar med sina leksaker. Rullar sida till sida och pratar för fulla muggar. Detta jollrande är så himla roligt, en liten pratkvarn=). Hela tiden händer det nya saker och det är fantastiskt att se!!
Vi myste i solen på dagen och på kvällen grillade vi god lax. Majken smakade för övrigt gröt för första gången. Hon gapade som en fågelunge så fort skeden kom=). Martin påbörjade också projekt båt, vilket jobb....

IMG_1428
Vår fiiiina sommartjej=). Förresten kommer den söta rosa klänningen från Villervalla och den har Majken fått av sin farmor!

2 kommentarer:

  1. Åh vad det är kul när de börjar äta "riktig" mat:) Efterrätterna är såklart smaskigast! Kram på er alla:)

    SvaraRadera
  2. Goding säger faster!

    SvaraRadera