tisdag 26 juni 2012

Midsommarhelgen

Fortsätter där jag slutade och torsdagen innebar givetvis Lövmarknaden.
Klart Majken skulle besöka Lövmarknaden, premiär ju=). Gick hur bra som helst och det var absolut inga problem att ha med barnvagn! Lövmarknaden är en tradition, inget mer egentligen. Det finns ju inte så mycket att handla, däremot när Majken blir större kommer nog damen hitta en del=). Majken fick lite iaf men detta visas en annan dag! Vi köpte iaf bigaråer och brända mandlar, som vi ALLTID gör! Dessutom tog sig Martin ett besök på Jack&Jones för lite shopping. Efteråt gick vi till Nicke&Eve där vi tillsammans med vännerna åt pizza=).

IMG_1446
Mys hos pappa på Lövmarknadsdagen!

Midsommarafton tillbringades hemma hos Daniel&Hanna tillsammans med vänner. Tyvärr var ju inte vädret det bästa men vad gör man?! Vi hade en heldag med både lunch&jordgubbstårta, frågesport, kransbindning och grillning med avslutande musikspel. Trevligt=).

IMG_1448
Majken med finaste midsommarkransen som Marie överraskade med precis innan vi gav oss iväg=).
Tack snälla du!

IMG_1453

IMG_1456

IMG_1458

IMG_1466


Resten av helgen tillbringade vi på Ungskär. Är också en av våra traditioner att åka ut där under midsommarhelgen. Även detta var en premiär för Majken och hon trivdes=). Vi har promenerat, ätit gott och gjort nytta. Martin som plötsligt blev rastlös, panelade om en bit av stugan som hade ruttnat.

IMG_1484

IMG_1479

IMG_1481

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar